sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Nyt oli meidän vuoro loistaa

Tänään lähettiin sitten kiviharjun estekisoihin. Paikalla huomasin, että olin unohtanut seurakortin kotiin Vokun passin väliin. No siinä ajattelin ettei ne kumminkaan sitä kysy, kun ei oo koskaan aikaisemminkaan sitä kysyneet. No kansliassa sitten kysyttiin " että olisko neidillä seurakorttia". No siin selittelin jotaan ja pääsin maksamaan. 
Seuraava paniikki iski siinä, kun huomasin, että verkka on maneesissa ja kisat kentällä.Radalla oli nimittäin pelottavan näkönen muuri, mitä Voku viime kerralla katto ihan järkyttyneenä.
Ei siinä auttanu ku kasata ittensä ja lähtee verkkaamaan. Verkka hypyt meni hyvin ja Ruuna oli oiken näpsäkän tuntunen käteen.

Lähdettiin 60cm radalle vissiin numerona 8 tai 9. Ruuna meni radan tosi hyvin ja teki monta hienoo hyppyy ja vauhtia oli oiken kunnolla. Eikä ees yrittäny kieltää muuria, josta olin positiivisesti yllättynyt. Itseasiassa se ei pelänny oiken mitän radan aikana. Suorituksen jälkeen kiilattiin sitten luokan kärkeen, mutta jäätiin kakkosiksi Memmulle ja Neealle. Ero oli aika suuri 6sek, mutta ihan hyvällä mielellä olitiin kakkosia, pitkän epäonnistumis putken jälkeen.

80cm oli sitten paljon kovia hevosia, mutta koko luokan aikana tuli vain yksi puhdas rata. Oltais voitettu koko luokka, jos en olis sukeltanu itse siinä 9 esteellä. Mutta pudotuksen jälkeen pistettiin kaasu pohjaa ja päästiin kakkosiksi. Nyt alkaa ruuna olla sellasessa kunnossa, kun sen pitääkin ja vitsi miten hieno tunne ku päästiin kunnia kierrokselle. Kisoista jäi älyttömän hyvä fiilis. Joten vapiskaa kisa kentätä täältä me tullaan.

Täytyy myöntää, että heittäydyin hieman taikauskovaiseksi aamulla hevosta laittaessani. Muistelin lahden kisoja jossa otettiin heti kauden avauksessa 2 kakkosta. Niin ajattelin, että jos teen kaiken samalla tavalla kuin sinä aamuna me pärjättäisiin. Ja oikeasti minä tein niin kuin sillon helmikuussa. Laitoin Vokulle letin päähän ja jopa kaivoin sen saman vanhan riimunnarun joka meillä oli siellä.
Nähtävästi tämä taktiikka toimi, koska tänään tuli sitten taas ne kaksi kakkosta.

Ainiin ja nyt olis katottu ekat aluekisatkin haminassa 3.6.2012

Kaikki kuvat
C) Tiia Haarala


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti