tiistai 1. toukokuuta 2012

Maastoilua kesäisessä ilmassa

Tänään pääsiin maastoilemaan murulla ja saatiinpa viellä aivan mahtavaa seuraa mukaan, nimittäin Neea ja Touko. Epäilytti vähän, että pitäiskö ruunalle laittaa korvat kiinni, kun tuulee niin rankasti, mutta laiskana jätin ne auki. Neea ja Touko oli jo meijän pihassa, ku me oltiin vähän hitaita. Mentiin noin 1h 30min lenkki ja Voku oli taas ihanan pirtsakka. Ei meinannu löytyy jarruu, vaan painatti menemään. Lenkillä meillä oli aikaa Neean kanssa vaihtaa viikon kuulumiset. Päädytii sitten puhumaan lähialueen kisoista ja lauantain hyppytreeneistä.

 Loppu matkasta Touko rupes könkkäämään vaseta etusta ja piti pysähtyy. No siellähän oli törkeen iso kivi eikä kummallakaan ollu kaviokoukkuu. Siinäs oltiin sitten, että mitäs tehään ?? No hyppäsin kyydistä ja sanoin Neealle, et pidä Vokuu nii mä kaivan sen pois. Tästä tulikin ongelma, koska osottautui, että 12v ruunani ei osannut seisoa paikallaan. Se pyöri ja ampuli sinne tänne. Lopulta saatiin kivi pois omalla kaviokoukku/keppi järjestelmällä. JA voi luoja sitä selkään nousun tuskaa, kun hevonen ei edes yritä olla paikallaa ja rauhakseltaan.

Kun oltiin maastosta selvitty muistin, että broidi oli luvannu ottaa muutaman yhteiskuvan minusta ja Vokusta. Hetki meni keskustellessa ja laittautuessa, mutta lopulta saatiin aika hienoja kuvia. Ainakin hevosen kannalta itsestäni nyt en oikein tiedä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti