keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Laukkailua & Esteitä

Joo en eilen kerenny kirjottaa, kun oli niin kauheesti koulutehtäviä, joten kertailen tässä tämän ja eilisen päivän asiat. Niin saadaan vähän sen pidempi teksti.
   Eli eilen käytiin maastoilemassa Memmun & Neean kanssa.Aluksi Voku oli kauhean laiskan oloinen lahna. Päästiin sitten Neean kanssa reitistä ymmärykseen, joten otettiin suunnaksi lampi. Ponit oli ihan innoissaan, kun pääsivät kahlaamaan veteen. Sen jälkeen oli suuntana ns. maastoesteet ( ennen kun saadaan rata kasaan). Siitähän hepat vasta riemastu ja molemmat alko käydä ylikierroksillä.... MEnais muutama aksidenttiki käydä, mutta ei niistä sen enempää. Ja viimeseksi otettiin suunaksi oma rata, jossa päästettiin sitten polleilta ylimääräset höyryt pois.

Tänään meillä oli sitten Neean & Memmun kanssa kunnon estetreenit. Rakennettiin semmonen oiken nerokas rata erikoisesteineen. Aluks hypättiin 70cm kisoja varten, mutta korotettiin nopeati 80cm ja siitä 90cm. Memmu teki 90cm sarjalle hienon liun ja Voku taas teki niin huonon hypyn, että maha vei puomit mukanaan. No joo kyllä ne hyppäs oiken kivasti, Voku vaan katteli sitä muuria  Vokukin hyppäs 90cm radan yhdellä pudotuksella, joka kylläkin oli mun oma vika. Sen jälkeen korotettiin viellä yksi pysty ja muuri 100cm. Molemmat hyppäs oikein nätisti paitsi, että Memmu oli vähän laiska ja Voku vähän ylienerginen... Mutta tästä voimme todeta, että aluekisat vapiskaa kyllä me täältä kohta tullaan.

Kuvia pitäis tulla huomenna kun moona saa niitä mulle laitettua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti