maanantai 14. toukokuuta 2012

Kouluilua

Tänään varasin Tanjan kentän, jotta pääsisin vähän taivuttelemaan ruunaa kisojen jälkeen. Myöhätyttiinkin, kun äiti valjasti Toivoa enkä saannu Vokua pois karsinasta. No lopulta lähdettiin liikkeelle, jo siinnä ruuna oli tosi laiskan olonen ja itselleni alkoi huoli kasvaa, ettei pojalla oo kaikki hyvin. Kentällä tehtiin perus tieharjotuksia voltteja/taivutuksia, sit kans kokeiltiin lisäyksiä lävistäjillä.
    Voku kulki oikein kivasti alla ja kuunteli huolestuttavan hyvin ohjaa ja pohjetta. Olis kyl saannu tosi kivoi kuvii, mutta kun sattuu omistamaan laiskahkon pikku veljen nii siitä voi jo jotain päätellä...
 No mut kumminkin Voku ei yleensä oo koskaa näin rauhallinen, mitä se oli tänään. Laukattiin keskiympyrällä, niin meni semmosta oikein nättii koululaukkaa eikä punkailu sisälle yhtää. Täs kohtaa käväs mielen perukoilla, että täytyypä sanoo iskälle, että nyt olis verikokeiden paikka.
   Mutta kun lähdettiin kotiin päin, niin johan ruunalla syttyi ja samassa vanha pikku ufoja näkevä kiusankappaleeni oli palannut. Rauhallisuudesta ei ollut sen jälken enään mitään tietoa, joten saa nähdä miten huomenna menee.
   Ja asiasta kukkaruukkuu sain itsekkin jotain aikaiseksi. Nimitäin eilen illalla sain suunniteltua vokulle treeniohjelma taulun, jonka avulla pystyttäis ehkä pärjäämään ja treenaamaa paremmin.
Ja lisäksi saatiin tallille hyviä uutisiä, Valo sai ensimmäisen astutusvaraksen.

Siin olis sitten näillä näkymin tän viikon ohjelma,



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti