perjantai 25. toukokuuta 2012

Kenttä jumppaa

Ohjemassa oli tänään luvassa taivuttelua jumppaamista Vokun kanssa. Tänään tehtiin vain ympyrällä ratsastusta, koska ideat olivat vähän vähissä, liian lyhyiden yö unien takia.
 Panin merkille, jo heti käynnissä, että Voku ei vastannut kunnolla sisäpohkeeseeni tai sisäohjan asetukseen. Ravari kyllä hyvin, mutta oli pirun nahkean tuntuinen ja sitä ei vain yksinkertaisesti tänään kiinnostanut... Itse sitten yritin saada ruunaa taipumaan asettumaan, mutta tehtävä oli melkein toivoton.

Laukat Voku meni hyvin, hitaasti ja jopa kauniin näköisenä. Ja loppu raveissa alkoi näkyä pientä taivutusta ja sierainta. Kotiin tullessani huomasin myös ettei ruuna ollut edes hikinen, vaikka yleensä koulutunnin jälkeen ainakin kaula on hiessä ??? Nyt ei mitään ???

Nyt tulevana sunnuntain meillä olis Vokun kanssa kisat taas edessä. Hypätään luokat 70 cm & 80-90 cm. Jälkimmäisempi 80-90 jännittää hieman ja toivotaan, että tuli edes puhdas siitä.



2 kommenttia:

  1. Moi! Huomasin näistä kuvista, et kierrät ylävartalos mutkalle ja nojailet vähän suuntaan jos toiseenkin. Jos huomaat, että nojaat vähäänkään esim. oikeelle niin kato taakse vasemmalle, se auttaa, muista myös suoristaa kroppa! Muuten ratsastat kyl siististi ja hyvin!

    VastaaPoista
  2. Joo kiitti neuvosta, valmentajatkin on sanonu samaa ja lupaan yrittää parantaa tapani :D

    VastaaPoista