torstai 9. elokuuta 2012

Vermon valloitusta & Koe ratsastusta

  Nyt tulee ensin eilisen päivän asiat, koska kotiin tullessani kaaduin suoraan sänkyyn kuorsaamaan. No kyllä me ainakin melkein se vermo valloitettiin, jos ei nyt niin sitten ensi kerralla Amigon kanssa. Lähtö oli hyvä ja olis pysytynyt sen voittamaan, mutta kuski ei kyllä osannut ajaa tarpeeksi agressiivisesti vaan päästeli muita edelleen, mikä johti siihen, että jäätiin ilman rahaa tälläkin kertaa. Ja kaikein huipuksi, jotkut muijat tuli tarkastelemaan ja hiplailemaan Amigon valjaita silleen muka vakavasti. Kyllä meitä iskän kanssa tämän jälkeen nauratti, kun tytöt kamalan tärkeänä siinä meidän ruunaa tutki. Lähtöjemme jälkeen en voinnut vastustaa kiusausta vaan ajauduin walstenin liikkeeseen ja törsäsin rahaa. Onneksi ei mennyt paljoa, kun tuli löydettyä semmoiset ihanat korvahuput, jotka tukee meidän timantti-teemaa oikein hyvin. Maksaessani kyseisiä huppuja kävin ehkä elämäni oudoimman keskustelun ainakin omalla tavallaan.

Myyjä: Minkäs rotuinen hevonen sinulla ?
Minä: Suokkihan mulla on.
Myyjä: Ratsu vai Ravuri ?
Minä: Ex-ravuri
Myyjä: Nimi ?
Minä: Tuulivoima
Myyjä katsoo minua hetken....
Myyjä: Sä kisaat esteitä ?
Minä: Jep ?????? ( Oummm mistä se sen tietää, ainii varmaa noist korvahupuista ??)
Myyjä: Kansallisella tasolla ?
Minä: (What´a fuck) Oumm... Tässä vasta alue-tasolle siirtyillään hepan kanssa.
Myyjä: Aijaa, no mutta eihän sinne kansallisiin nyt niin pitkä matka sit enäää oo.

  Tämä päivä meni taas heppaillessa, jos ei Vokun niin sitten valton kanssa. Valtolla lähdettiin ekaa kertaa ratsimaan selästä ja ruuna oli kyllä hämmästyttävän viisas. Ei pelännyt selkään nousua/ laskua, pohkeestakaan ei sinkoilut eteen päin, painamisesta ei ollut tietoakaan ja kaiken lisäksi ihan sika nopea oppimaan uutta. Laukan nostonkin ymmärsi kahden ekan ravi noston kautta ja loppuvaiheessa nosti tosi hyvin. Aluksi käytiin kääntymässä pellolla about 15 min, jonka jälkeen suunnattiin maastoon Neean ja Memmun kanssa. Moona ja Fiiakin lähtivät mukaan kuvaamaan menoa, joka oli kyllä aika veikeaa ainakin Memmun osalta. Poni oli kivan kuuma, kun taas Valto mennä puksutti. Kerrankin näin päin, käytiin myös hyppäämässä pari pientä maasto estettä. Molemmat tykkäs hommasta ja Memmu vähän liikaakin.

Viellä illalla laittaessani Voku tuli katsoneeksi sen mahaa olessani kyykyssä. Ja voi yhden kerran, että se onkin lihava. Tämän todettua huusin äitille, joka oli tekemässä kauroja, että vähennäppäs hieman sitä kauran määrää, kun kohta ei mene enää vyöt kiinni. Ruuna katseli minua moittivaan sävyyn, kun ruokakin oli nyt vähennetty samoin heinän määrää. Ja äskettäin nettiä selaillessani huomasin, että 15.9 olisi suokkien show- näyttely, johon ajattelin ruunan ilmottaa, jos missään ei nyt silloin kisoja
ole.


2 kommenttia:

  1. repesin kyll tuolle keskustelulle xDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo. Mulle tuli semmonen kamalan pitkä jäätö tuossa tilanteessa. Jälkeen päin nauratti ihan hirveesti.

      Poista