perjantai 10. elokuuta 2012

Liian monta kertaa vikaan

   Nyt kyllä taas elämä potkii perseelle ja oikein kunnolla. Ilmeisesti ei lähdetäkkään Kotkan alueisiin, kun jäsensihteerin mukaan meidän rokotukset ei ole kunnossa, vaikka ne on hoidettu aina ajallaan. Äitinihän ei tätä hyväksynyt vaan lupasi käydä kouvolan klinikalla selvittämässä tämän asian. Joten meille jäänee ainoaksi vaihtoehdoksi se Lahti ja derby-rata, pitääpä pakata uimalasit ja snorkkeli mukaan, jos vaikka sinne vesihautaan päädyn uimaan. Tänään mentiin Neean ja Moonan kanssa sitten vähän niinkuin lohtushoppailemaan. No ei lähinnä katselemaan uusia suojia Vokulle ja sitten niitä kilpalappu juttuja. Valitettavasti suojia ei löytynyt, kun hyllyssä oli vain n. 70-80 € suojia, siinä kohtaa saatoin kuulla lompakkoni huutavan apua. Taitaa tämä suojien osto jäädä sinne Hööksille, kuten kaikki muukin. Ainoa ostos, mitä Vokulle tein oli letityskuminauhoja.

Tämän jälkeen suunnattiin keskustaan kirjakauppaan, mistä en sitten ostanut yhden yhtä koulukirjaa. Säästän nimittäin sen kidutuksen maanantaihin. Mutta kenkäkaupasta löysin itselleni ihanat saappaa, sekä H&M nahkatakin ja farkut. Nyt ei tarvitse enää törstä itseen rahaan vaan voin huoletta shoppailla Hööksillä pelkästään Vokulle, tai ehkä jotain pientä itselleni.

Shoppailusta takaisin Vokuun, meillä on ilmennyt  uusia ongelmia. Nykyään ruuna ei tahdo pysyä enää tarhassa vaikka on putket portilla. Tulee jotenkin ninjasti sieltä välistä, jonka jälkeen syö tarhan toisella puolella, mistä sen taas vahteeksi löysin. Kaiken lisäksi oikea etukenkäkin oli irti, eikä isäni keskeä sitä kengittämään ennen sunnuntaita. Nyt viellä odotellaan sitä, että oma selkäni hajoaa taas ja saan muutaman kuukauden ratsastus kiellon. Tällä tuurilla minulle käy juuri näin. Ainiin olin ihan unohtaa, että kävinhän minä ratsimassa viellä illalla, mutta vain lainahevosella Villellä. Tyttöjen kanssa mentii yhessä hyppäämään maastoesteitä, jotka ollaan viimein saatu tehtyä. Postaus niistä tuleepi joskus ensiviikolla. Mutta kumminkin pollet innostu ihan tuhottomasti esteitä, että keulimen, ryöstäminen ja järkyttävä imu sai meidät kaikki ihan hämileen. Ja sama pinkeys jatkui koko maaston ajan, yleensä en tähän noteeraisi, mutta kun allani oli tallin yksi laiskimmista ja kiltimmistä hepoista alkoi homma olla jo huvittavaa.

Tämän päiväiset ostokset
Ja sitten meidän bling bling- teemaa tukevat huput, jotka tarttuivat vermosta mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti