keskiviikko 1. elokuuta 2012

Pitkä postaus

Nyt on luvassa pitkä postaus, ainakin toivottavasti, koska eilinen oli kovin lyhyn oman jaksamiseni takia päätin korjata sen tänään teekupin ja Hööksin kuvaton avulla. Aloitetaan nyt vaikka sillä, mitä me ollaan tehty nämä pari päivää milloin ei postailuja ole tullut. Itse voin rehellisesti kertoa, että olen nukkunut, kellunut uima-altaassa huonoin seurauksin ( siitä kohta ) ja ollut tallilla.
Vokun kanssa ei olla tehty muuta kun rentouduttu. Ruuna on saannut nauttia laitumen iloista omalla kotitallillaan ilman ötököistä ja laitumella kävelyä, koska normaali heinä korvattiin tuoreella. Ainakin Voku on pitänyt ratkaisusta, koska on pyöristynyt hieman. Ruuna on myös saannut nauttia viileistä suihkuista, kuten eilen jo kerroin sekä auringon otosta kuvatellessaan.
    Kuten jo aikaisemmin viittasin minullle kävi pari päivää sitten pieni onnettomuus uima-altaassa, minä nimittäin haavistelin ötökäitä ja muita roskia altaasta. Ajattelemattomana tietenkin nojasin hieman liian eteen ja jalkani lipesivät seuraavaksi löysin itseni altaan pohjalta aivan uusi mekko päällä kuin uitettu koira. Totta kai äitini oli terassilla laittamassa pyykkejä ja tilanteen huomattuaan nauroi minulle räkäisete naurut.
    Enempää en itseäni nöyryytä vaan seuraavaksi infoan, että tallillemme on saapunut kaksi uutta asukasta 07- syntynyt lv-ruuna Highland Hombre " Hombre" & -08 syntynyt Highland Boogie "Boogie". Tämä kaksikko on kyllä varsinainen tapaus. Molemmat saavat kamalan kohtauksen jos ovat erossa toisistaan. Esimerkiksi haettiin tänään tarhasta ja vietiin jalkapyykille, jolloin koko talli soi Hombre sai kamalan hermoromahduksen ja pyöri ympäri pesupaikkaa. Boogie ei ollut sen helpompia tämä kaveri nimittäin hyppy pystyyn ja huusi kahta kovemmin kuin Hombre.
    Niitä ei voi pitäää vierekkäisissä karsinoissa vaan ne tulevat läpi, eikä niitä voi myöskään pitää vastapäisissä karsinoissa koska Boogie yrittää silti tulla läpi ja tämän show sai todistaa itse Valto jonka karsinan seinästä Boogie yritti tulla läpi. Ainut vaihtoehto oli siirtää Boogie toiselle puolelle tallia. Tämän jälkeen tilanne rauhoittui Hombren kannalta, mutta Boogie oli silti viellä kamalan levoton.
    Tässä välissä ehdin käväistä Vokun kanssa maastossa. Valitettavasti lenkki jäi hieman lyhyeksi ja tylsäksi, koska pallis oli polkenut possujonoa kulkiessaan Vokulta takakengän irti, mikä tietää kengittäjälle suurta riemua. Kuten voitte arvata Voku oli aivan täpinöissää a monta kertaa yritti lähteä viemään. Yrittähän tuo pukitellakin ja pikku miehiä se bongasi ainakin 200, joten täytynee olla nyt varovainen kun tuolla maastossa liikkuu etteivät vaan nappaa ruunaani. Huomenna tulee kengittäjä ja päästään kunnolla maastoilemaan ja launtaina taitaapi olla Ninan valmennus, joten skarpataan siihen.
    Mutta palatessani takaisin tallille ja hoidettuani Vokun, huomasin, että Boogie oli vielläkin kamalan levoton. Eihän siinä auttanut kun mennä karsinaan jutustelemaan pojan kanssa. Tässä vierähtikin sitten 1h 30min rapsutellen ja jutustellen Boogien kanssa ja aina välissä piti hakea syötävää ja melassi ämpäri istumista varten. No ensimmäistä kertaa sitä ollaan lapsenlikkana hepalle toivottavas huominen menee sitten paremmin Boogien kanssa.

Loppuun viellä muutama kesä sitten otettuja kuvia Vokusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti