torstai 2. elokuuta 2012

Rennosti

   Tänään ei valitettavasti maastoon päästy, koska kengittäjä tuli niin myöhään. Joten molemmat pidettiin vapaa. Siinä ajan kuluksi rupesin vääntämään serkkuni rippijuhlan koekampausta itselleni & totta kai oli sitten se meikkikin laitettava. Kampauksesta tuli yllättävän hyvä harjoitukseksi, joten kysäisin veljeltäni haluaisikohan hän ottaa pari yhteiskuvaa minusta ja Vokusta. Yllätyksekseni hän suostui.
    Kun ruuna oli puunattu hienoksi päästiin aloittamaan. Voku loisti koko homman aikana, mutta omasta suorituksestani en voi sanoa samaa. Kuvissa minulla oli, joko laiska silmä tai silmät kamalan sirillä. Katsokaa vaikka kuvista niin näette mikä meni vikaan. Huomiseksi ollaan sovittu maasto lenkki Neean kanssa, joten toivotaan hyvää säätä.
   Kohta pitäisi tehdä Hööksille tilaus, mutta jos rehellisiä ollaan en tiedä mitä tilaisin siitä suuresta valikoimasta. Kun ruunalle pitäisi ostaa uusi toppaloimi, kisaloimi, kisasuojat jne. Täytyypi viettää seuraava yö Hööksin kuvaston kanssa jos asia, vaikka valkenisi yön aikana.



4 kommenttia:

  1. Minunkin on pakko sanoa, ihania kuvia :)
    ajattelin ilmoittaa, kun olet blogini lukija, että pidän kysymyspostauksen sunnuntaina. Jos siis kiinnostaa, niin nyt olisi hyvä hetki mennä laittelemaan blogiini kysymyksiä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos.
    Juu käynpä heittämässä muutaman kysymyksen :D

    VastaaPoista