tiistai 7. elokuuta 2012

Hevosen omistajan elämää

 Aamulla tuli jostain syystä selailtua Vokun papereita, niitä nyt ei ole paljon passia ja jotain muita papereita. Häämästyksekseni huomasin, että Vokun rokotushan on menossa vanhaksi, tästä infosin isälleni nopeasti, joka kertoi hakevansa rokotteen tänään klinikalta. Miten tämäkin nyt sattui juuri tähän aikaan hoidettavaksi, kun olin jo suunnitellut koko viikon valmiiksi. Nyt ei auta muu, kun tyytyä tallin lainaheppoihin ja niillä touhuiluun. Kun rokote oli haettu ja Voku käytävällä toivoin tosissani, että ruuna ei järjestäisi tästä mitään kamalaa showta, minkä se teki viimeksi. Onneksi isäni oli nopea, ettein Voku edes ehtinyt tajuta mitä oikein oli tapahtumassa. Rokottamisen jälkeen alkoi kunnon harjaus, joista Vokun häntä tuotti kaikkein eniten ongelmia, se oli täynnä hiekkaa ja kuivunutta mutaa. sekä muutama takkukin sattuin löytymään. Tässä ei toiminut enää pelkkä piikkisuka vaan täytyi hakea järeämmät harjat ja shine-purkki viereen, että tämä sotku saatiin selväksi.

Ja nyt saatiin päätettyä kumpiin kisoihin lähdetään,  19.päivä suuntana on Kotkan alue-esteet luokat 80cm & 90cm. Saa nähdä kuinka paljon minua rupeaa jännittämään kisojen lähestyessä. Onneksi tänään Neean kanssa sovittiin ensiviikon treenit valmiiksi, ettei niistä tarvitse enää huolehtia.
Sunnuntaina olisi ehkä suunta Hööks, kun serkun rippijuhliin hesaan lädetään, niin pitäähän aina tilaisuus käyttää hyväksi, kun sellainen on. Ja nyt ajan kuluksi kysyn teiltä lukijani, onko teillä jotain toive postauksia, kaikkea saa ehdottaa ja toteuttelen niitä sen mukaan minkä pystyn. Joten jos sinulla on jokin hyvä postaus idea, minkä haluasit blogissani nähdä niin infoathan siitä minullekin niin osaan ruveta niitä suunnittelemaan.

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä omista varusteistasi videopostauksen ? Muistaakseni oot jo tehny Vokun kamoista postauksen ? :)
    Tai sitten Vokun "kirjoittama" postaus, eli siis niinku Vokun näkökulmasta tallipäivä tai jotai :)

    VastaaPoista