sunnuntai 17. elokuuta 2014

Viimeistelyä

Mun piti saada tää postaus jo ulos eilen, mutta blogger ilmoitti, että ei voida julkaista joten se tulee nyt ennen varsinaista kisapostausta. Eilen käytiin viimeistelemässä Vokun kanssa pellolla tulevia kisoja varten. Aluksi kouluiltiin noin 25 min jonka jälkeen heitettiin vielä päälle pieni maasto, sillä poika on ollut nyt kolme päivää vapaalla hoitojen takia. Tehtiin ihan perustehtäviä taivuteltiin ympyrällä ja kahdeksikolla. Käynnissä Voku oli tosi rento ja hyvän tuntuinen, ainoastaan vasempaan kierrokseen huomasin pientä jäykkyyttä. Ravissa työskentely alkoi sujuvasti, mutta rupesi kyttäilemään raivostuttavasti pellon toisessa päässä. Isäni veikkasi, että metsässä rajalla saatoin olla hirviä muutama kappale, mikä teki pojasta levottoman.

 Kerrankin yritin kiinnittää erityisesti huomiota istuntaani. Kuten kaikki ovat varmaan huomanneet minulla on hieman taipumus kaatua eteenpäin keventäessä, tapa tuli aikoinaan siitä, kun yliojensin selkääni liikaa keventäessä, jolloin se rasitti nikamia ja yliliikkuvan selkäni takia nikamat ja kylkiluut menivät helpommin pois paikaltaan. Kiropraktikko käski minun korjata istuntaani ja aloin varomaan yliojentamista, joten istuntani alkoi kaatumaan eteenpäin. Mutta kehitystä on huomattavissa ainakin omasta mielestäni Laukkaamisesta ei meinannut tulla oikein mitään, kun tota energiaa oli kerääntynyt läskien ympärille niin tahtoi perä lentää ja jarru oli hieman hukassa. Joten otettiin pari spurtti suoralla ja muutama iso laukka ympyrä, jonka jälkeen totesin, että nyt on parempi vain jatkaa maastoon.
Huomatkaa miehen yritys syödä kesken treenien.


Maastolenkki meni suht rauhallisesti paljon kävelyä ja muutama ravipätkä. Ainoa hieman kovempi ns. revittyle pätkä otettiin kotiin päin johtavalla suoralla, mikä tällä hetkellä on pehmeä reunoista. Aluksi ajattelin jos laukattaisiin se, mutta Voku oli sen verran kyttäily tuulella, että päätin laskea koko suoran reippaampaa ravia. Perse kohti taivasta ja kuvittelin olevani suurempikin monteratsastaja. Vokulle tämä sopi oikein hyvin ja vähän harmitti, että sitä kameraa ei tässä kohdassa ollut nimittäin poika oli aika liitokavio. Tallilla pesin ruunan huolellisesti huomisia kisoja varten ja jätin letkuihin hieman pidemmäksi aikaa. Tässä välissä aloin laitella kisakamoja valmiiksi, jostain sain sellaisen idean, että voisin vääntää tästä videon, kun niitä ei ole täällä blogin puolella viime aikoina hirveästi näkynyt, Joten kaivoin kameran esiin aloin filmata. Älkää välittäkö mun pukeutumisesta tai tuosta uudesta spurku lookista, olin menossa nimittäin heti videoiden jälkeen suihkuun.
Ekana käsitellään, mitä kaikkea mä otan Vokulle mukaan kisoihin ja toinen video taas kertoo, mitä minä puen päälleni.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti