torstai 14. elokuuta 2014

Ostoksia



Uudet kunnolliset kisakamat on ollu jo pitkään hankinta listalla, mutta aina tahtoneet jäädä, kun ei oikein sopivaa löytynyt. Ennen kuin sitten selailin Horsepron sivuja ja törmäsin näihin. Eskadronin Platinum collection huopaan ja huppuihin. Pitkään mietin kumman ottaisin nämä vain Eskadronin next generationin kamat, mutta nämä säväyttivät vähän enemmän mua ja noi yksityiskohdat on aivan ihanat. Näitä päästään sitten koeajamaan Kotkan kisoissa sunnuntaina.
Tätä tuotetta sain metsästää varmaan viidestä eri liikeestä ennen kuin löysin. Kaikki Kouvalan liikkeet, Hevarin- sekä Horzen valjasauto eikä missään tahtonut olla. Ja yleensä kun näissä liikkeissä käy niin niitä on melkein joka puolella. Sitten eilen Vermossa ollessani käväisin walshtenin liikkeessä ja heillä sitten oli yksi ja ainoa karva. Hintakin oli oikein sopiva.

Viimeinen hankinta saapui tänään lahden Jokimaalle Horzenauton mukana. ( Kuva on hieman huono, anteeksi otettu juuri äsken huonossa valossa). Mutta kuitenkin kisoissa en aina jaksaisi raahata isoa harjapakkia, jonka ruuna omistaa ja olen huomannut, että monilla on mukanaan tämmöinen harjakassi. Mikä on tosi käytännöllinen kun sitä hetken pohdin. Kävin kysymässä kassia eilen jo vermon Walshtenilta, mutta hinta oli hieman liian kova ajatellen, että Horzelta saamme -25% ammattivalmentaja alennusta. Kiitos isäni, joten yleensä pyrin suosimaan Horzea tavallisissa ostoksissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti