tiistai 30. lokakuuta 2012

Talvi touhuja

Heips valitettavasti me ei olla päästy tallista ulos saamatta toimintaa näyttäämään, jonkin sortin sirus eitykseltä, kun taas tuo talvi pääsi yllättämään eikä meillä ole viellä hokki kenkiäkään jalassa. Eilen käytiin sitten Horzelta hakemassa uudet hient kiintohokki kengät, jotka pitäisi tällä viikolla saada jalkaan. Katselin samalla löytäisinkö pojalle uuta fleece talliloimea, aluksi en löytänyt fleeceloimia kaikkien ulkoloimien seasta. Tässä kohtaa silmääni osui aivan upea kaulakapallinen paksu toppaloimi, jonka aijon viellä palata hakemaan.Syy miksi tuo ihana loimi ei lähtenyt mukaan oli puhdasta itsesuojelu vaistoa. Nimittäin äitini olis tappanut minut jos olisin tuonnut enää yhdenkin uuden loimen kotiin saati sitten kaksi. Se olisi ollut puhdas itsemurha, jota en ollut halukas kokeilemaan.

Lopulta jouduin hinautumaan kassalle kysymään apua, josta sitten löysin oikeaan osoitteeseen. Vaikka loimia ei ollut juuri haluamaani väriin, en antanut sen häiritä, kunhan vain en joutusi mitään pinkkä hirvitystä ruunalle pukemaan. No tässä kohtaa kahlasin koko korin läpi, mutta minun tuurillani siellä ei ollut Vokun kokoa. Joten joudun käymään tällä viikolla Hevarillla hakemassa ruunalleni loimen ja itsellekin pitäisi tuo turvaliivi käydä ostamassa jossakin kohtaa.

Mutta ei me ihan lorttoja olla oltu, nimittäin tuli otettua Vokusta pari talvitunnelmallista tai jotakin sinne päin olevia kuvia, jotka saatiin kamalalla työllä kyllä ottua. Vokuahan ei kiinnostanut sinä päivännä näyttää nätiltä tai huvittanut seista paikallaan vaan väänsi ja käänsi ympäriinsä pitkän aikaa ja välillä sillä oli jotain omaa kivaakin.


Lopussa tosita rupesi hieman ujostuttamaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti