sunnuntai 7. lokakuuta 2012

KJR:n mestaruudet

Eiliset viimeistelyt meni hyvin ja tänään oli suuntana KJR:n seuramestarudet 2012. Saavuttiin kisapaikalle ajoissa ja pääsin kävelemään radan hyvissä ajoin. Rata ei ollut mitenkään erityisen vaikea, ainakaan perusradoilla, mutta 80cm uusinta oli kyllä hieman hassu. Kisat eivät alkaneet ihan toivomallani tavalla, vaan Vokua kiukutti suuresti lähteä sunnuntai aamuna liikenteeseen ja se osoitti mieltä koko päivän. Satulavyön kiristäminen oli sille aivan liikaa ja potkuja tuli ihan mukavasti. Ensimmäinen verkka meni hyvin, vaikka painetta oli hieman liikaa suussa. Verkkahypyt olivat hyviä, samoin rata oli siisti, paisti, että tuomariston nurkka oli aivan järkyttävä ja sitä sitten pelättiin aivan hirveästi. Perusrata mentiin puhtaasti ja jäi hyvä fiilis, kun odotettiin uusintaa. Arvosteluna molemmissa luokissa oli A.M 5 eli uusinta nousi 10cm.

Uusinnassa ruunani heitti sitten lorttoiluksi ja ensimmäinen este tuli ryminällä alas ja ihan suoraa voin kertoa sitä vituksen määrää, koska puhtaalla radalla olisimme saanneet pronssia, mutta nyt jäätin ilman mitään. Ensimmäisen luokan jälkeen Voku kävi ihan kamalan kuumana eikä jaksanut seisoa yhtään, mikä sai minun hermoni kireälle. Luokan 80cm radankävelyyn mennessä tajusin, että uusintaan tulee paljon tiukkia kaarteita, joten se oli otettava varman päälle.

Toisen verkan kaksi ekaa hyppy pystylle olivat täysin fiaskoja, mutta kolmas oli jo sitten parempi. Enempää ei keretty hyppäämään, kunnes tuli jo meidän vuoro. Perusrata oli taas tosi nätti, eikä Voku tuijotellut esteitä paljon yhtään, mutta uusinnassa kaikki meni taas päin persettä. Koko uusinta otettiin niin rauhallisest, että vaan saataisiin puhdas, mutta se viimeinen este olikin sitten liian pelottava ja me vedettiin jarrut päälle ja hiekka lensi, mikä aiheutti ratahenkilökunnalle kunnon naurut. Kaiken lisäksi täpisi oikein kunnolla nähtyään tuon esteen. Ei siinä mitään kuin uudestaa ja kiipeämällä me se sitten yli päästiin. Ei ollut  taas meidän päivä yhtään, mutta jos sitten ensi viikon sunnuntain koulukisoissa sitten.


C) Krista Heikkilä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti