torstai 25. lokakuuta 2012

Paluu tallinnasta

Heippa hei, nyt on kotiuduttu kolmen päivän "hermolomalt" Tallinnasta, jotenkin tuntuu vain, että tässä tarvitsisi enemmänkin hoitoa, kun ennen lähtöä. Meidän matkahan oli tietysti tyttöjen kanssa täynnä epäonnisia sattumia. Ihan aluksi meinattiin myöhästyä laivasta eikä lippujakaan tahdottu löytää mistään. Lätäkön ylitys meni ilman suurempia mutkia, mutta hotellilla jouduttiin odottamaan huonetta liian kauan, ennen kuin selvisi, että sitä ei tultaisiin saamaan ajoissa valmiiksi. Tässä kohta kaverini kävi hieman kiivamman keskustelun respan naisen kanssa ja tuli takaisin sviitin avaimet kädessään. No ei siinä mitään elettiin mukavasti sviitissä porealtaan kera, ennen kuin saatiin sekin paskottua oikein kunnolla.Siitä ei sitten sen enenmpää viitsi kertoa. Siinähän elettiin kolme päivää shoppailen ja hauskaa pitäen, mutta nauru loppui kyllä lyhyeen, kun piti lähteä satamaa.  Matkalaukkuja oli 4, olutkärrejä 2 ja muita käsimatkatavaroita 5 sekä 3 kukkapuskaa.  Ensimmäisissä liikenne valoissa kaveriltani levisi kontti tiellä ja siinähän sitten keräiltiin tölkkejä naurua pidätellen keskellä liikennettä. No ei se onni pitkälle jatkunut nimittäin jo seuraavissa valoissa, jotk olivat vain 2m päässä, toisen kaverini kontti levisi tielle. Ja lopulta joku taksi kuski pysähtyi keskelle liikennettä ja otti meidät kyytiin. Katseli ilmeisesti toimintaamme ja totesi, etteivät nuo naiset selviä hengissä D-terminaaliin.

Kaveri suomessa: 
Huomisen otsikot
"kolme suomalaistytsyä laittoivat Tallinnan paskaksi"
"Samat kolme henkilöä päättivät uida takaisin Suomeen"
"Kyseiset urpot ilmoitettu kadonneiksi... Niinistö lähettää etsintäpartiot"
"Kaksi naista löydetty Siperiasta... Söivät nälissään kaverinsa"



Ei hyvä luoja. Ole nyt kolme päivää poissa ja kotona tilanne räjähtää ihan käsistä. Aluksi huomaat, että huoneesi on pahemassa kunnossa kuin lähtiessäsi. Hevonenkin on kadonnut tallin uumenii, eikä sillä ole enää yhtään enhjää loimea eli konkurssi täältä tullaan. Ja lopuksi jopa rotat hyppii pesukoneesta silmille. Ei jumalauta tät menoa, pitäis vissii mennä hoitoon tai jotain... Oli tämän päiväinen fb päivitykseni, joka kertoo koko homman,

Kun viimein olis hevoseni löytänyt ja laittanut kuntoon, päästiin lähtemään maastoon. Valitettavasti tiet olivat niin huononssa kunnossa, ettei pahemmin voinnut mitään tehdä, joten käytiin tsekkaamassa lähenein pelto, mitä siellä voisi tehdä. Valittevasti ei sielläkään pahemmin mitän kouluja väänelty hieman käynti taivutteluja ja jotakin pieniä ravi juttuja. Huomasi, että ruuna oli ollut vapaalla, kun ei työn teki oikein maittanut, mikä nyt oli ihan ymmärrettävää, kun poika on tommoinen lortto.  
Sain myös klipattua Vokun tänään alustavasti, huomenna täytyy katsella, mitä pieniä kosmeettisia vikoja jäi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti