tiistai 5. kesäkuuta 2012

Onnetar ei suosinut meitä tänään

Käytiin tänään treenaamassa Helin kentällä viikonlopun kisoja varten. Ihan kunnon 90cm rata rakennettiin ja hyvillä mielin menin Voku laittaamaan. Alku verkassa ei taas vaihteeksi kuunnellut sisäpohjetta ja virtaa oli enemmän kuin laki sallii. Eka hypättiin n.60cm pystyä, ruunalla oli kamala imu päällä joten alku takkusi mukavasti. Lopulta teki muutaman nätin hypyn ja siirryttiin 90cm pystylle, Aluks tuli muutama pudotus, kun este olikin korkeampi kuin edellinen. Älysi kumminkin nopeasti eron ja tuli hyviä hyppyjä.
  Sen jälkeen hypätii 90-80cm sarjaa suhteutetulla välillä. Ainoa onglema, mikä meillä tässä tehtävässä oli niin se vauhti oli liian kova ja imu liian raju. Yritin sitten siinä pidatellä ja puhua pojalle, että saatais se sujumaan. Kun saatiin vauhtia pois, ongelmaksi ilmeni liian läheiset lähestymiset, mitä Voku yleensäkkin tekee. Niistä huolimatta saatiin pari nättiä hyppyä alle., vaikka teki yhdessä kohtaa tosi huonon hypyn, että lensin sitten kaaressa maahan ja söin kentän hiekkaa
  Sarjalla ne ongelmat vasta alkoivat, sarjan a osa oli okseri ja b osa portti. Portille tuli monta kieltoa ja jopa yksi selästä putoaminen ( näette videolla). Kielsi taas portille ja lensin päin estettä. Mukavan turvoksissa tuo vasen reisi, kylkiluut ja selkääkin koskee. No ehkä on parempi, että mokattiin tänään eika sunnuntaina.
  Siitä olin kyllä ylpeä, että Voku hyppäsi radan kaksi kertaa puhtaasi ja suurin osa esteistä oli 90cm luokaa ja olikohan siellä 1-2 80 cm estettä.



Video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti