sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Hiljaista

Vokun lääkekuuri loppuu maantaina, joten tiistaina päästään sitten takaisin rytmiin. Jos hyvin käy ja ruuna on kunnossa loppu viikolle on sovittu hyppy treenit Memon ja Neean kanssa. Eipä meille tänne tallille kuulu mitään erikoista paitsi, että Valo oli startissa Kymi Gp:ssä, mutta se kisa ei mennyt ihan putkeen, vaan poika pääti laukata ja latisti tunnelmaa hieman eilen.
   Kaiken lisäksi vietin kokonaisen perjantai illan kuorien ja muussaten valkosipulin kynsiä, jotka sekoitin hunajaan ja syötin Vokulle. Yleensä ruuna rakastaa tätä tavaraa ja syö siinä lomassa melkein sormetkin, mutta nyt ei vain herralle kelvannut vaan piti levittää leivalle, että suotui syömään.
   Kaiken tämän keskellä tallille kylläkin saapui kaksi uutta asukasta nuori lv-ruuna nimeltä Ghost Boy aka. Valto ja nuori suokki ruuna, josta minulla ei ole viellä mitään tietoa.

Myös uusi kärpäshuppu pääsi testaukseen ja Voku raukka oli aivan hämillään alussa, kun rupesin laiteemaan huppua päähän. Ja kaiken lisäksi tarha kaveri sai pahemman laatuisen säkärin, kun näki toisen huppu päässä.

Valto
Näitähän mä sitten Vokulle syöttelin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti