maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kaiken maailman ajatuksia

Anteeksi en ole kerenny postailemaan vähän aikaan, kun on ollu koulu (kesälukio), duuni ja sit viel Voku. Elikkäs ollaan vaan maastoiltu viime pe ja la käytiin viimeistelemässä ja  aloteltiin erikoispostausta. Kaikki meni siihen asti hyvin kisakamat oli laitettu ja postaus eteni hyvään malliin, kunnes illalla katselin sitten reitti suunnitelmaa Suokkien kummajaisiin. Yllätyksekseni matka olikin yli 3h, joten jouduttiin miettimään viititäänkö lähteä viemään hevosta niin pitkälle, kun on muutenkin huono matkustaja. Siinä niin mietiskelin, mitä teen ja kysyin vanhempien mielipidettä ja ne sano " Mieti tarkkaan, mutta muista tää on sun päätös ja me viedään, jos haluut lähtee". Lopulta päädyin karuun lopputulokseen, me jäädän pois ja haikein mielin lähetin peruutusilmoituksen.
  Täytyy myöntää, että harmittahan siinä, kun oltiin näiyä varten harjoteltu ja jne. Mutta aamulla viedessäni Vokua tarhaan tiesin, että olin tehnyt oikean päätöksen. En olisi halunnut, että ruuna rikkoo jalkansa kuljetuksessa taas, joten tähtäillään sitten elokuussa tähän lähi-alueelle kisoihin.

Tänään menin ilman satulaa Neean ja Toukon kanssa uittamaan läheiselle lammelle. Pollet oli ihan innoissa, kun pääs oikein kunnolla uimaan ja oli meilläkin Neean kanssa oikein kivaa. Uimisen jälkeen hepat sai jonkin sortin piristys ruiskeen, kun ei enää meinattu laukassa pysyä käsissä. Paitsi Touko kyllä yritti ryöstää tyylikkäästi jopa käynnissä. Kaiken kaikkiaan oli aivan mahtava päivä ja huomenna pitäis mennä rakentamaan maastoeste rataa. Joten huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti