tiistai 26. kesäkuuta 2012

voitto, 3 ja hpl

Eilen oli suuntana Loviisan puskaravit mukana olivat Hexan lexa, Vieskerin Vissi & David´s Cannon. Sää ei todellakaan suosinut meitä vaan kun, saavuttii paikalle vettä tuli saavista kaatamalla. Onneksi oltiin kuorma-autolla ja saatiin laitettua hepat sisällä kuivassa.
   Amigo oli kolmannessa lähdössä ja jo ensimmäisessä kaarteessa tuli hyppy ja sen jälkeen kuulutettiin David´s Cannon Hylätty pitkä laukka. Seuraava lähtö meille oli vasta 9, jossa Lexa ja Vissi sitten kisailivat. Yllätyksesen Lexa otti upean voiton ja sai tosi nätin loimen ja Vissi, joka tunnetaan myrkyn nopeana ja taistelu tahtoisena eli siis laikana mötkäleenä. Otti upean kolmosen raskaalla ja kuraisella radalla.
  

    Tänään päivä oli myös täynnä toimintaa. Piti mennä vetämään Santerilla montea selästä Rikun perässä, jonka jälkeen piti pestä ihana määrä mutakylvyn ottaneita heposia. Mutta se ei nyt ollu pääasia, vaan se, että 28.6.2012 lähdetään Myrkylän Vokun kanssa hypäämään 70-80cm ja eka 90cm rata. Kaksi edellistä päivää ollaan vaan maastoiltu, mutta eilen tuli vähän takapakkia, kun ruuna yski melko paljon.
   Onneksi ei ollu mitään vakavaa vaan sitkeä lehti kurkussa ja tänään ei ollut mitään. Paitsi energiaa ja paljon, muru yritti taas viedä mukavasti laukassa. Huomenna olis sitten huopa ostoksille paikalliseen hevostarvikeliikkeeseen eli rahaa palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti