torstai 21. kesäkuuta 2012

Kovaa ja korkealta

Tänään käytiin hyppäämässä Neean & Memon kanssa iltapäivällä. Päivän aikana saatiin nähdä jo jonkilaista sirkus esitystä, että näin myöhemmin ihan hävettää.
    Kasattiin oikein kiva rata ja alku korkeus oli 80cm. Mutta pian korkeus nousi 90cm, jossa Voku tarvitsi vähän jarrua, kun tahtoi olla kivasti painetta tuolla suun puolella. 90cm selvittiin suurinpiirtein kunnialla yli, pari kieltoa tuli erikoisesteille, mutta muuten ratana puhdas.
  Sitten hudeltiin Moonalle, että korotappa mieles mukaan rataa. No Moona teki työtä käskettyä ja päätti sitten korottaa melkein koko radan 100cm. Minulle se kävi oikein hyvin, mutta Neea oli hieman epävarma. Ennen kuin hyppäsi 100cm radan ja yksittäiset esteet puhtaasti. Vokulla meni taas oma aikansa päästä rytmiin kiinni ja saada ne kintut nousemaan tarpeeksi ylös. Vihdoin kun tuo tahti löytyi, poni ponnisti 100cm puhtaan radan ja helposti.
   Lopussa kokeiltiin viellä korkeus "kisaa" ja aloitetiin 105cm. Memo ylitti sen helposti ja Vokulla meni taas hetki kunnes kipusi vaivatta yli. Seuraavana oli vuorossa 110 cm ja sen jälkeen 115cm, näihin kehitettiin täydellinen yli pääsy taktiikka. Hoettiin vain itsellemme " Se on se 80cm, se on vaan se 80Cm" Ja näin ponit liisivät esteiden yli. Viimeisena Moona nosti esteen 120cm ja siinä alkoi molempien vastanpohjasta kuristaa. Epäilyistä huolimatta lähdettiin matkaan ja shokkina minulle oli se, että päästiin puhtaasti yli 120cm. En ole varmaan ollut koskaan ylpeämpi Vokusta saati sitten itsestäni.
120 cm
   

1 kommentti: