lauantai 3. marraskuuta 2012

Kuin uitettu rotta

Tänään on tilin saldo on kaksi hevosta ulkoiluttetu kaato sateessa ja olo oli kuin uitetulla rotalla.
Iskän käskystö Amigo piti liikuttaa ensin, joten ei siinä auttanut muut kuin lähteä hakemaan ruunaa ulkokarsinasta käytävälle. Ilmeisesti kesketin Ampparin hyvät unet, koska ilme oli sen näköinen, kun sen raahasin karsinasta käytävälle. Kun oli polle harjattu ja oli satuloinnin vuoro toinen antoi minulle ilmeen, jonka tulkinnasta ei voinnut erehtyä " Ethän sä muija ole tosissa, että me lähdetään lenkeilemään tonne kaatosateeseen onko sulla nyt varmasti kaikki inkkarit kanootissa ". Tähän tuli vastattua " Älä välitä meitä on kaks jotka ei todellakaan haluu mennä tonne kastumaan, mut tuli ylemmätä taholta käsky, että pitää mennä. Niin en viiti omaa henkeäni riskeerata kyseenalaistamalla tätä päätöstä. Kestä elämä niin mäkin meinasin ". No eihän me päästy suoraa pidemmälle, kun vastaan tuli iskä ja Sanni kärryjen kanssa. Ja tietysti Amigohan ei ole koskaan nähnyt toista hevosta, joten päätti hypätä pystyyn ja heittää ympäri. Tässä kohtaa tuli neuvoteltua, että mennäänkö vai eikö, kyllä me lopussa sitten mentiin. Lenkki sujui hyvin aina laukkaan asti, sen kun nostit niin jo voi yhden kerran, kun toinen heitti perää vinkui ja piereskeli samalla. Ja itse tietenki hyvin vakavana repesin nauruun ja räkätin hullunlailla koko laukkaamisen ajan.


Vokun kanssa taas oli aivan toisellainen lenkki. Koko alku lenkin Ruuna jaksoi kuunnella kaikkia apuja eikä ryötellyt pahemmin. Voku kyllä lähti paljon mielummin ulos sateeseen kuin tämä meidän hieno perseemme, joten mitään ongelmia sade ei tuottanut.Vokun kanssa käytiin hieman pidempi lenkki kuin Ampparilla, koska Voku seisoi eilisen päivä, kun itse olin hammaslääkärissä. Olin viellä suunnitellut, että liikutan Ruunan hammaslääkärin jälkeen, koska puudutus häviää minulla todella pian. No tämä osoittautuikin huonoksi vaihtoehdoksi, koska naamani oli havaantunut seuraavat 5h hammaslääkäristä tultuani.
No mutta kuitenkin Voku ei ollut enää pahasti eriparia niin kuin keskiviikkona, mikä johtuu puhtaasti siitä, että iskä oli tehnyt joitakin kengitys muutoksia, mitkä ainakin tämän päiväisen jälkeen vaikuttavat erittäin hyviltä. Ainoastaan laukka oli tänään normaalia isompaa tai siis laukatessa Voku yritti itse vapaa ehtoisesti hakea muotoa jolloin laukasta tuli paljon paremman laatuista, joka taas sekoitti minun pääni aivan totaallisesti. Mutta muuten lenkkin meni oiken hyvin paitsi, että kotiin päin piti taas yrittää kaasutella semmoisella vauhdilla, että ihan nauratti.

Tämä kuva kuvaa täydellisesti tätä pävää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti