maanantai 19. marraskuuta 2012

Kertailuja

Elikäs nyt on saatu selville eileiset cup-tulokset ja meidän epäonneksemme oltiin toisia. Ja jos nyt rehellisesti sanotaan, niin minua vitutti ihan suoraan kun kuulin asiasta. Totta kai olin ja olen edellen tyytyväinen toiseen sijoitukseen, mutta vitutta olla se ainainen kakkonen ainakin tällä kaudella. Älkää ymmärtäkö väärin meillä on tällä kaudelta kalastettu 6 kakkosta ja aina jääty ihan pienestä kiinni ettei oltais voitettu. Kyllä se minua hieman turhauttaa, kun tietää varsinkin jossain kisoissa ettei heppa anna parastaan vaan lorttoilee huoletta jos huvittaa.  Pokaali haetaan jossain kohtaa tällä viikolla ja siitä tulee sitten kuvat tänne.

Toinen syy miksi päätin kijoittaa tällaisen postauksen oli se, että laittelen tässä ohessa tänne meidän lauantaisen HeC harjottelu radan, mikä ei oikein mennyt ihan putkeen, kun hevonen vaihteeksi päätti lortoilla, mutta kyllä se ihan siedettävää kamaa on ja muutaa kuvakin löytyy loppuun.
Tänään en kerenny Vokulla mitään tehdä, koska autokouluni alkoi viimeinkin, mutta huomenna on suunnitelmissa mennä maastoon ja mahdollisesti perjantaina hyppäämään kelttiin. Toinen asia mitä huomasin tänään oli, että estekisojen jälkeen yläselkäni nikama on alkanut kiekutella hieman enemmän, mikä voi tietää fysioterapiaa ja mahdollista ratsastuskieltoa jos ongelma ei mene ohi. Itse luulen, että se kiekuttelee vain sen takia, kun Voku kiskoi hieman rajummin päätä eilisissä kisoissa ja nikama otti itseensä  tässä kohtaa ja kiukuttelee.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti