sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Cup-finaalit

Tänään oltiin sitten kiviharjun cup-finaali kisoissa. Osallistuimme luokkiin 60cm, 80cm ja HeC. Saavuimme tietysti hienosti myöhässä, etten edes ehtinyt rataa kävellä, mutta onneksi olin hypännyt radan ennenkin kiviharjun kisoissa. Verkassa ruuna oli suoraan sanoen aivan hirveä, se ei viitsinyt kuunnella mitään apuja ja kävi aivan liian pahasti yli kierroksilla. 60 cm rata oli varmasti kamalin rata mikä ollaan ikinä hypätty. Voku kiisi aivan hulluna ja minä raahauduin perässä. Kaiken huipuksi ruuna pääti heittäytyä ketuksi ja kiesi viimeisellä esteellä.

80cm meni hieman paremmin, mutta Voku kävi edelleen aivan törkeän ylikierroksilla. Vaikka ruuna oli liikutettu kaksi edellistä päivää rankasti niin jostain sitä energiaa vain tuli. 80cm rata oli puhdas, mutta ruuna painoi aivan törkeästi kädelle. Valitettavasti emme sijoittuneet kummassakaan luokassa ja jouduin jopa jättämään koululuokatn ratsastamatta, koska ruuna oli vielläkin liian kuuma siihen hommaan. Tai asian voisi laittaa niin kuin kuvaajani tänään sanoi " Sillä pimenee aivan täysin, kun se menee sinne maneesiin ja se käy ihan liian ylikierroksilla.

Vaikka tänään ei ollut niin hyvä päivä sijoitusten kanssa niin ainakin me vissiin voitettiin kiviharju cup. Syy siihen, miksi en ole voitosta varma on se, etten jäännyt odottamaan koululuokkien päättymistä ja palkintojen jakoa sekä pisteiden laskua, kun hevonen ei jaksanut seisoa kopissa. Ja sitten viellä saatiin kehuja henkilökunnalta, eräs nainen tuli kyselemään kuvaajaltani, mikä hevonen tuo on ? Kun on ihaillut sitä joka kisoissa. Tässä kohtaa tuli ensimmäinen hymy kun sain tuon kuulla.


Kuvia tulee heti kun saan ne


3 kommenttia:

  1. te olitte siinä cupissa toisia, neea voitti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti infosta ja onnitelut myös omasta menestyksestä. Etteks työ olluki kolmansii ??

      Poista
    2. joo oltiin, kiitos samoin! :D

      Poista