tiistai 29. tammikuuta 2013

Never too late

Minun oli tarkoitus saada tämä postaus ulos jo aikoja sitten, mutta kun veljeni sitten ilmoitti vievänsä mokkulan mukanaan mennessään kaverille. Homma kusi totaallisesti !

Elikkäs perjantaina varasin kentän ja tarkoitus oli vääntää koulua. Kuuvaajankin sain mukaan, kunhan oli ensin ratkottu erimielisyydet äänekkäästi kotona. Varustelin Vokun hiljakseen tallilla ja putasin saappaat, jonka jälkeen se oli lets mennään. Kentällä ei väännetty mitään erikoisempaa, kuin vähän taivutteluja ympyrällä, että saataisiin nuo lavat auki kunnolla. Käynnissä taivuttelin ensin molempiin suuntii ihan hieman ja yritn saada ruunan rennommaksi. Ruuna rentoutuikin yllätävän nopeasti ja pystyi vaatimaan nenää enemmän sisällepäin. Ruuna vastasi apuihin todella hyvin ja siitä olikin hyvä jatkaa harjoitusravilla. Harjoitusravissakin asettuminen sujui hyvin ja ympyrän linjat pysyivät juuri siinä missä pitikin. Ravikin oli hallittua ja ruuna todella yrittä kaikensa tehtävän aikana.
 Kokeilin sitten taivuttaa Vokua kevyessä ravissa, mikä ei tuottanut mitään ongelmia vaan kaikki sujui kuin elokuvissa konsanaan. Laukassa nostot takkuilivat hieman, mutta muuten laukka oli siisti ja hidasta. Eivätkä ympyrän linjat olleet lapselleni niin haastavia eli oikomisista ei ollut tietoakaan. Ainoa miinus koko päivässä oli se, että kotiin laukatessa meiltä lähti oikea etukenkä, mikä pilasi minun muut viikonloppu suunnitelmani Vokun kanssa.
Nyt Voku on ollut öitä ulkona, kun on ollut niin hyvät ilmat ja kenkä saattin jalkaan vasta tänään kun tallilla on ollut kamala härdelli, kun puru kuorma oli myöhässä ja piti hevosia viedä klinikalle jne.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti