maanantai 21. tammikuuta 2013

Haaste ja katastrofi

Apua eilen kävi niin, että oma koneeni sanoi itsensä irti ja hajosi. Tai no oikeastaan se lipsahti käsistäni ja näyttö meni tuhannen sirpaleeksi. Siinä kohtaa kyllä tuli kirottua, joka ikinen mahdollinen karma, mitä vain voi olla. Mutta ei hätä kuulemma ollut tämän näköinen tai siis niin ainakin isäni sanoi ja lupasi ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön, joka tulisi korvaamaan koko koneen. Huh en siis ole menettänyt koko elämääni. Mutta jouduin kumminkin siirtymään plan B, joka sisälsi salakavalan suunnitelman kaapata broidini pöytäkoneen omaan huoneeseeni. Suunnitelma toimi oikein hyvin, koska tässä viellä kirjoittelen.

Ja käytiinhän me Vokunkin kanssa ulkoilemassa, kun oli nuo kovat pakkaset niin ei päässyt oikein liikkeelle kunnolla. No eihän me päästy pihasta kuin n. 500m, niin polle seisahti keskelle tietä ja kuunteli tarkasti eteenpäin. Rupesin itsekkin kuuntelemaan edestä kuuluvaa ääntä ja tunnisti äänet nopeasti Moonan ja Neean riitelyksi. Tytöt tulivat vastaan ajaen pilkukasta shettistä, joka oliu aivan veret seisauttavan kamala Vokun mielestä. Ilmeisesti myös Julia pelkäsi Vokua, koska se pysähtyi vähän matkan päähän tuijottamaan järkyttyneesti Vokua. Lopulta hepat selvisivät järkytyksestä ja päätimme liittyä tyttöjen seuraan maastoon. Onneksi aina ravatessa Julin kärryjen taakse, koska muuten Vokulla olisi ollut aivan liikaa painetta suussa, mutta kyllähän se kuolasi Neean niskaan ja pökki Moonaa muutaman kerran matkan aikana.

Vaikka lenkillä olikin hieman vilpoista, niin pitkästä aikaa oli ihanaa vain olla ja nauttia elämästä, kun kirjotuksetkin ovat tulossa ja tämä yleinen stressin taso on aivan liian korkea, mutta minkäs teet. Lopuksi tallilla tuli ajettua Vokun tukka ja kerrospuettua se oikein kunnolla. Lopuksi kokeilin viellä tulisiko ruuna perässäni karsinaan, joten otin siltä riimut pois tallissa ja lähdin koti ulko-ovea. Voku katseli hetken käytävällä, kunnes päätti liittyä seuraani ja mentiin ulos. Ulkona se kääntyi ympäri ja odotteli, että sai oven kiinni ja seurasi täysin vapaana n. 1 m etäisyydellä minusta aina karsinaan asti. Kai tuo minun poikani alkaa olla kunnon sylipuudeli.



                              Kiitos Ira

New blog love:
Tässä tunnustuksen pelisäännöt:
Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle. Valitse 5 ihanaa blogia  ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.


                                                    Viisi ihanaa blogia jotka valitsen ovat:


                                                                 
                                                                                                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti