lauantai 29. joulukuuta 2012

Talvi riehaaaaa

Nyt on ollut niin paljon toimintaa, että on parempi pläjäyttää kaikki samaan postaukseen, kuin kirjoitella erikseen. Serkkuni saapui helsingistä vierailemaan/hepailemaan tänne maalle.

Torstaina:

Njääh silloin ei tapahtunut mitään erikoista. Käytiin kävelemässä Vokun ja Tanen kanssa lumisessa maastossa. Voku otti lenkin ylättävän lunkisti verrattuna Taneen, joka steppaili ja pörisi aivan liian energisenä. Siinhän se lenkki meni kävelle, jonka jälkeen kävin viellä taivuttelemassa Vokua hangessa. Voku oli hieman jäykähkö, mikä vaikeutti taivuttelua, joten jätettiin se käynnn ja ravin tasolle.



Perjantai:

Perjantaina päästiin Villen ja Vokun kanssa reipaammalle maastolenkille, harmi vain, että kello oli je sen verran, että pimeä ehti yllättää meidät puolessa välissä lenkkiä. Onneksi oltiin kuitenkin varauduttu ja hepoilla oli paksut viltit päällä, kun lämpätila alkoi laskea.  Kun tuli hämärämpää niin polletkin alkoivat sinkoilla ympäriinsä varsinkin ensimmäisellä ja yös viimeisella laukka pätkällä. Molemmat sen kuin ampaisivat hännätä pystyssä matkaan, eikä jarruista ollut tietoakaaan. Loppumatka sitten päätettiin hölkkäillä hiljakseen, ettein vaan käy mitään. No lopputulos oli se, että päästiin kotiin ehjin nahoin, mutta ensi kerralla ei lähdetä näin myöhään liikenteeseen.

  

Lauantai:

Tänään päätettiin sitten Tytin kanssa harjoitella Villen ja Vokun hyppäämistä. Itse menin Vokulla ilman satulaa ja Tytti taas meni Villen kanssa satulalla ja esteen suuruus oli hurjat 50cm, koska Villellä ei olla hypätty todella vähän. Molemmat hyppäsivät erittäin hyvin, vaikkakin Voku olisi kaivannut hieman lisää haastavuutta, mutta tyytyi lopulta 50cm. Kävimme myös kävelyttämässä Valtoa ja Amigoa, mutta lenkki jäi hyvin lyhyeksi, koska pakkanen kiristyi ja pollet alkoivat tärisemään, vaikka olivatkin vilttien alla piilossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti