torstai 6. joulukuuta 2012

Loimipostaus

Nyt on sitten kokoloimikalusto uusittu aivan kokonaan ja tuli muute kalliiksi toi homma, kun ruunani rakas oli päättänyt hajoittaa omat loimensa. Tässä siis esittelyyn uudet loimet pienen kuvauksen kera.

Aloitetaan homma ensin aivan tulenuudella ulkotoppaloimella, jossa on tuo minun himoitsemani kaulakappale. Tätä loimea minun ei ollut edes tarkoitus ostaa, mutta eräs hevosen omistaja oli ostanut sen hevoselleen, mutta se oli liian pieni, joten äitini osti sen häneltä ja minä ostin sen äidiltäni. Loimi on ollut testauskäytössä nyt pari päivää ja on kyllä ollut hintansa väärtti.

Seuraavana on Hööksiltä tilaamani Luxury Showmasterin vihreä fleeceloimi tämä ja seuraava loimi eivät ole viellä olleet kokeilussa. Itse tykkään tästä loimesta sen eteläpän ja helppojen solkien takia ja värikin on minun makuuni.

Tämä on myös toinen Hööksiltä tilaamistani loimista ja kyseessähän on JH collectionin fleeceloimi, joka oli aluksi tarkoitus tulla pelkästään kisaloimeksi, mutta hommaan tuli pari muuttajaa matkalla. Tässä loimessa on aivan ihana teddysisus ja hieman korkeampi kaula kuin normaaleissa loimissa.

Ja viimeisena on Ridzan raidallinen fleeceloimi, jonka piti tulla talliloimeksi, mutta äiti ilmoitti, että tämä tulee kisaloimeksi, jota hän haluaisi laina omalle mussukalleen. Tämä on ollut meillä kerran käytössä viime viikon kisoissa ja täytyy myöntää, että loimi on kyllä aika näpärä ja hyvän näköinen kisoihin käytettäväksi.


2 kommenttia: