tiistai 18. joulukuuta 2012

Lomailua sairastelun lomassa

Viimeinkin päästiin tekemään jotain hieman pidemmän tauon jälkeen, jonka syynä on minun sairasteluni. Tuossa lauantain yönä tuli kaivettua kahta autoa lumipenkasta ja ojasta, tuolla siperiassa, mikä ei tehnyt ololle muuten hyvää. Joten älkää kokeilko tätä kotona ! Autojen kaivamisessa meni se noin 3h ja lopputuloksena oli vastaan tuleva aamuposti ja pelko keuhkokuumeesta. Raahauduin kuitenkin tänään kouluun, missä minua odottikin erittäin positiivinen vastaan otto, nimittäin ei ketään. Kaikki kaverini oliva, joko suorittamassa näyttiksessä jotain joulujuttua, toinen lorttoili himassa ja kolmanteen en saannut yhteyttä, joten kiitos tytöt.

Mutta kumminkin tehtiin me tänään jotakin pientä Vokun kanssa nimittäin tui juoksutettua ruuna pitkätä aikaa, vaikkakin kesto oli noin 20min. Eipä tuosta nyt kertomista ole kamalasti, mutta energinen poika kyllä oli kun ympäri tarhaa rallitti, mutta lopussa tuli äidin luon tyytyväisenä herkkuja kerjäämään. Tässäpä tämä sitten oli eli ei mitään suurenpaa ole tapahtunut, mutta katsotaan sitten, kun itse tervehtyy ja pääseen takaisin rutiineihin ja kohta alkaa jo lomakin.


2 kommenttia:

  1. voisit kyllä päivitellä blogia vähän useammin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu-u tämä kommentti tuli tarpeeseen, tarkoitus on päästä taas aktiiviselle linjlle. Jotne anteeksi täst pienestä väli paussisata, mutta kone oli huollossa ja on ollut hieman henkilökohtaisia asioita hoidettavana.

      Poista