maanantai 10. joulukuuta 2012

Elämää ei sen enempää

Nyt on taas yksi viikonloppu saatu pulkaan, mutta kyllä siinä olikin työtä. Ikinä en ole vääntänyt yhtä paljon koulua kuin nyt viime viikolla. Kahden päivän aikana väänsin yhteensä melkein 8h pelkää koulua, mutta allani oli kaksi eri hevosta Voku ja tallin uusi tuttavuus Rape. Launtaina satuloitiin serkkujen kanssa pollet ja otettiin suunnaksi läheinen pelto, jossa on hyvä väännellä ja käännellä. Päätin laittaa Vokulle tällä kertaa olympian, joka toimikin hyvin. Ja jälleen kerran ruunani ei ollut kerännyt kolmen vapaapäivän aikana paljoakaan ylimääräistä energiaa, mikä toisaalta oli hyvän, mutta toisaalta se on ärsyttävää, kun ei ikinä tiedä milloin ruuna kerää sitä energiaa ja milloin ei ? Mutta ei siitä sen enempää, Voku oli kylläkin tosi hyvän tuntuinen molempia puolia oli helppo ratsastaa eikä ollut suustakaan kamalan raskas. Ravissa teki ihan kunnolla töitä ja kokosi itseään oikeinkin hyvin, mistä oli itsekkin yllättynyt.Ravi lisäyksetkin tulivat hyvin ja jopa päästiin pitkiä pätkiä ravi pohkeenväistöä.

Laukkakaan ei tuottanut, mitään ongelmia vaan lyhennykset ja pidennykset sujuivat hyvin. Nostotkin olivat yllättävän siistejä, joten en voinnut muutaka kuin olla tyytyväinen ja ylpeä hepasta. Sama meno jatkui viellä seuraavana päivänä, kun palasimme samalle pellolle vääntelemään kevyesti. Ravi ja laukka olivat rentoja eikä Vokulla ollut mitään yritystä juosta alta pois. Sitten pitikin satuloida uusi tulokas, mikä osoittautuiin hupaisan hauskaksi. Kun sitten pihalla hyppäsin kyytiin tämä panssarivaunua kuvastava hevonen alkoi pomppia ja pyöriä ympyrää semmoisen 5min, kunnes rauhoittui ja jäi odottelemaan muita. Mitään isompaa tämän kanssa ei tehty. Kaikki askel lajit käytiin läpi ja jopa nosti laukan pohkeesta ja pienestä ääni käskystä, mikä oli aivan järkytys minulle. Muuten oli tosi kiva ratsastaa ja askel lajitkin olivat hyvän pehmeät. Jään innolla odottamaan, mitä tästä tulee.

Ainiin unohdin ihan mainita, että nyt 10.12 vietetään minun 18-v synttäreitä, että tänään oli vanha olo.

Lopuksi kuvia viikonlopusta :D





Varmaan vuoden hienoimmat kuvat

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan oloinen blogi ! Tykästyin heti banneriin ja blogin yksinkertaisuuteen (ei ängetty liikaa 'tavaraa'). Lisäksi myöhästyneet syntymäpäivä onnittelut, omistat kyllä komean ruunan. :) Alan seurailemaan !

    Jos kiinnostusta riittää käy toki kurkkaamassa meidänkin blogia
    www.lasikavios.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja muista kehuista positiivsita palautetta on aina ihana saada :D

      Poista