torstai 27. syyskuuta 2012

Test drive

Viimeinkin blogi palaa aktiiviseen käyttöön, kun on yo:t saatu hoidettua pois alta, saa nähdä mitä sieltä sitten oikein tulee. Mutta tänään oltiin myös testaamassa oliko Voku valmis palaamaan kisakentille, nimittäin mentiin hyppäämään Neean ja Memmun kanssa. Radaksi rakennettiin ihan oiken aluerata ja ehkä erikoisin rata, mitä olen itse hypännyt vaikka esteitä oli vain 7 tai oikeasti niitä oli 8, mutta meiltä loppui tolpat kesken, joten täytyi tyytyä vähempään.

Ennen hyppytuokiota sain aikaiseksi, minusta riippumattomista viivytyksistä huolimatta ajattue Vokun vatsakarvat ja nyt Ruunan lookki on täydellinen tai ainakin melkein. Kuvia siitä tulee huomenna, jos vain ei sada. Klippaus episodin jälkeen otettiin kurssi kohti Neean kenttää, Voku odotteli ja kyttäli koko matkan, että milloin se Memmu tulee vastaa. Mutta Memmu ei tullut vastaan suoralla, vaan vähän matkan päässä aivan nurkan takaa. No molemmat hepat tässä pelästyivt toisiaa ja ratsastajat olivat lentää kyydistä kaaressa. Alku säikähdyksen jälkeen ruvettiin Neean kanssa nauramaan ja hepat oli aivan ihmeissään, kun toisiian nyt tollein pelästyivät.

Kentällä verkailessa ja odottaessa, että kuvaaja saapuisi tuli tehtyä muutamia ympyröitä ja taivuteltua. Voku olikin hyvin yhteistyöhainen tänään ja näytti nenää kilttinä poikana. Pian verkkaamisen jälkeen kuvaaja saapui ja aloitettiin hyppääminen. Ensimmäinen este oli ihan ristikko, jossa katsottiin kestäisikö jalka kunnon käyttöä. Voku ainakin oli aivan innoissaan, että pääsi viimein hyppäämään kunnolla, eikä näyttänyt jalka vaivaavan koko tunnin ajan, mutta katsotaa tilannetta viellä huomenna. Voku malttoi alkutunnin oiken hyvin ja tuli hyviä hyppyjä esteille, mutta radalla tuli muutamia pudotuksia, kun laskeuduttiin väärällä laukalla eikä keretty korjaamaan ennen estettä. Ja tänään tuli suoritettua ensimmäinen kunnollinen koululaukan vaihto suuntaan vaihtaessa verkassa ilman pukkia. Ratana hypättiin ensin 80cm, jonka jälkeen korotettiin 90cm ja lopuksi hypättin yksi metrin este. Siinä huomasi jo, että poika alkoi väsyä kun puomit kolisivat eikä keskittyminen riittänyt, mutta kyllä me se lopulta oiken nätisti ylitettiin. Joten palaamme normaaliin treeniin ja seuraavat kisatkin on katsottu nimittäin 7.10.2012 on oman seuranmestaruudet, jonne me otamme osaa ja toivottavasti sijoitutaan.

Valitan hieman kuvien laadusta, mutta jatkuva tiuhku sade pisti kameralleni kovan vastuksen, mutta jotain otoksia saatiin.





Video tulee huomenna, koska youtubessa on jälleen ongelmia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti