maanantai 24. syyskuuta 2012

winds of change

Tänään on luvassa erikois-postaus meidän päivän touhuista, joten kertokaapa mitä mieltä olette ? Haluatteko lisää tämän tyyppisiä postauksia vai eikö tämä jotenkaan iskenyt yhtään ?

 Alku puheesta asiaan. Tänään päätettiin lähteä taas porukalla maastoon Neean ja Toukon kanssa. Valitettavasti aika oli rajallinen, jonka takia ei päästy peruslenkkiä pidemmälle. Hepat olivat tänään taas aivan pimeitä molemmat pukittelivat ja ampuilivat miten sattuu ja kaikkea piti pelätä. Taitaa syksyn viileät ilmat tehdä tehtävänsä ? Lenkin aikana totesimme Neean kanssa, että jopa tästä kamalasta sateesta on ollut edes jotain hyötyä paitsi, että joka paikka on kuraa täynnä, ojat tulvivat vettä ja me kastumme. Huomasimme, että kovimmatkin tiet olivat aivan pehmeitä ja laukka/ravi käyttöisiä, joka oli myös heppojen mielestä hyvä asia.  Ja tottakai pysähdyttiin vakio paikalle omppoja syömään, mutta tälä kertaa vain hepat saivat herkkuja, koska kaikki omenat jotka olisivat olleet meidän ulottuvilla olitiin jo syöty. Ketkähän on ollu asialla ?.

Kotiin kun päästiin jouduin laittamaan Vokun hetkeksi karsinaan kuivamaan ennen suurta operaatiota. Jolloin kerkesin siinä välissä syödä ja hieman katsella jopa hissan yo-kirjoituksien koealueita. Jonka jälkeen palasin kotoisaan talliin ja aloitin operaationi, joka sisälsi paljon karvaa. Yllätyin, ettei Voku pistänyt hanttiin klipatessa, koska ennen sillä oli tapana aina kiukutella ja pyöriä ympäriinsä, mikä teki klippauksesta mahdottaman ilman ulkopuolista apua. Nyt seisoskeli kiltisti paikallaa ja välillä vaati oikeinkin äänekkäästi herkua hyvästä käytöksestään. Homma jäi hieman kesken, mutta saan sen hoidettua loppuun huomenna, jolloin näette lopputuloksen kokonaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti