perjantai 20. heinäkuuta 2012

Valmennuksessa

Suuntana oli Ninan kenttä ja estevalmennus. Voku oli hieman laiskan oloinen, mikä oli tottakai hyvä koska tehtiin keskyttymistä vaativia tehtäviä. Aluksi hypättiin ihan ristikoita ja harjoiteltiin istuntaa ja tuntumaan jne. Ruuna oli tosi hyvän tuntunen oli hyvin pohkeen ja ohjan välissä, välillä tahtoi vähän kiihtyä. 
    Sarjalle mahtuminen tuotti hieman ongelmia, mutta nekin selätettiin keskittymällä. Nina ohjeisti ihan sika hyvin ja lopussa tuli tosi hyviä hyppyjä. Ja huomasin, että ongelmani ei tänään ollutkaa ne jalat vaan kädet. Ne olivat välillä liian passiiviiset tai liian aktiiviset, niitä täytyys siis sparrata. Lisäksi harjoiteltiin laukan kokoamista ja hyppypaikan katsomista. Nekin alkoi sujua suhtkoht hyvin.
   Nina myös kehotti minua menemään seuraviin kahtiin kisoihin vain opettamaan ruunalle rata käyttäytymistä ja ratsastaa radat aivan rauhassa ilman kiirettä. Idea on oikeasti aika hyvä, koska sillä pystyn luomaan meille hyvän pohjan ensivuotta kohden, tai jotenkin niin se Nina sen muotoili.

   Loppuverkassa Voku oli jopa niin hieno, että haki muotoon ja asettui. Palatessamme tallille Nina antoi meille ensivuoden tavoitteen nimittäin ypäjän kuninkaalliset. Siinä kohtaa minua rupesi melkein huimaamaan. Kuninkaallisiin no huh huh, sinne tulee kaikki huippu suokit, mutta Nina vakuutti, että kyllä me sinne päästään kovalla harjoittelulla. No tottahan tuokin mutta saa nähdä mitä tulevan pitää.

Kuvat: Tytti Toivonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti