tiistai 17. heinäkuuta 2012

Maastossa

Olin varannut täksi päiväksi naapurin kentän koulun vääntämiseen, mutta luonto äiti päätti heittää kapuloita rattaisiin taas. Niimpä minulle tuli viesti, että kenttä oli veden vallassa eikä sitä voinnut käyttää. Tässä kohtaa kirosin, että minulle käy näin aina.
     No seuraava vaihtoehto oli lähtä maastoon. Kahden päivän jälkeisen loman jälkeen Vokuun oli kertynyt aivan mahtavan paljon energiaa, sitä olisi voinnut verrata sellaiseen dursel pupuun tai ladattavaan kameran akkuun. Vaikka kuinka sitä käyttää se ei lopu, mutta kun sen antaa levätä, se kerää varansa taas täyteen.
   Maastossa oli tietekin myös pienet vihreät miehet, joita oli sitten pakko touhottaa ihan hirveästi. Ja ruunan pää vei kovempaa, kuin oma kuntoni olisi kestänyt. Sen jatkuvan ravitouhotuksen jälkeen vatsalihakseni olivat aivan kipeät. Luojan kiitos ruuna tasaantui melkein heti laukan jälkeen siinäkin yritti lähteä ryöstämään, mutta päätti jättää sen toiseen kertaan, kun huomasi mamman olevan viellä hereillä.
    Kun päästiin tallille meillä molemmilla oli kevyt kenttä hiki, valitettavasti vain toinen meistä pääsi heti suihkuun ja letkui, kun toinen kärvisteli hikisessä ratsastus asussaan. Sain vielä päivän päätteeksi suostuteltua äitini seisottamaan Vokua, jotta saisin siitä muutaman kuvan.  Ainoa hyvä uutinen oli, että omat hoito hevoseni olivat olleet tänään hiitillä Kouvalan radalla ja menneen hyvin.

Päästyäni viimein töistä eli tallilta sisällä odotti vielä kamalampi tehtävä nimittäin oman huoneen siivous, koska serkkuni tulee meille huomenna, joten luvassa on hulluttelua naurua ja ehkä erikoispostauskin blogiin. Mutta takaisin siivoamiseen, huoneeni oli aivan kamalan näköinen ja sen kuuraamiseen meni noin 1h 33min.

Noiden korvien hörölle saamiseen tarvitsimme hieman ulkopuolista apua.


Matkalla Mikkeliin.

Sitten Valon nurkkaan, tänään Valo oli ollut hiitillä muiden kanssa kouvolassa ja mennyt todella hyvin, ainakin isäni mukaan. Sen lisäksi hieroja kävi tänään laittamassa Valoa hieman ja sanoi hepan olevan hyvässä kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti