lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kisoissa

80cm & 90cm radat olivat edessämme tänään Riihimäellä. Ruuna matkusti yllättävä hyvin, eikä isäni hermoillut yhtään. Verkaassa Voku painoi kädelle aiva njärkyttävästi eikä kuunnellut pidätteitä.
        Koko 80cm rata mentiin ristilaukassa, mikä on meille todella harvinaista. Erikoisesteitä oli aivan järkyttävä määrä, mutta onneksi muru ei kieltänyt vaan onnistuimme nappaamaan 6.sijan. Meille oikein hyvä suoritus, kun muut ratsukot olivat hienoja ja osaavia ratsuja.
       90cm oli sitten pelkkää nöyryytystä. Ihan kirjaimellisesti Vokua kiinnostanut enää hypätä ja itse jänniti luokkaa aivan kamalasti. Ensimmäiselle esteelle tultiin jo huono tie, kun ruuna ei jaksanut huomioida sisäpohjettani ja se romahti kauniisti alas. Kakkoselle minulta oli irronut toinen jalustin ja muistaakeni kirosin itsekseni siinä hypätessäni sen esteen. Nelonen myös romaht huonon ja läheisen lähestymisen takia ja perusradan ainoa ja viimeinen este, joka sattumoisin oli sarja, tuli kielto kakkoselle, jonka jälkeen keskeytin, kun polle rupesi keulimaan eikä halunnut enää mennä.
     Harmitti ihan kamalsti, kun tuo 90cm meni niin huonosti. Koska osa mokista oli omaa vikaani ja loput yhteisiä, mutta onneksi tästä ei ole muuta suuntaa, kuin ylös päin. Lisää harjoituksia ja petrataan hyppytekniikkaan, niin ensi kerralla ei jännitä niin paljon.
   Ja näin mainittakseni kuvia katsellessani huomasin, miten paljon potentiaallia pojassa on, mutta omat ratsastustaidot eivät vastaa tätä tasoa, joten täytyypä soittaa estevalmentajalle ja ilmoittaa asiasta. Ja jos nyt rehellisiä ollaan olin pettynyt hevosen suoritukseen ja kaiken kaikkiaan omaan suoritkseeni tuossa 90cm, kun jalkani lenteivät miten sattuu ja hevosen lähestymiset ovat mitä ovat, mutta virheistä oppii aina jotain uutta.

- I never dreamed that I'd meet somebody like you
I never dreamed that I'd love somebody like you


Verkka
80cm
80cm palkintojen jako 6.sija
Ruuna oli aivan skarppina palkintojen jaossa
90cm
90cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti