maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kaato sadetta

    Ajatuksena tänään minulla oli mennä maastoilemaan Vokun kanssa, mutta sitä ennen oli lähdettävä ajamaan Amigolla. Aamulla tuli aivan järkyttävä määrä vettä, mutta äkkiä ilma kirkastui ja päätin laittaa hepan valjaisiin. No radalla hölkötellessä alkoi sataa kaatamalla vettä, eikä kierroksia oltu viellä menty tarpeeksi. Eikä asiaa helpottanut ollenkaan se, että vesipisarat olivat sokeripalan kokoisia ja ne haittasivat näköäni. Loppu pelissä eihän siinä muu auttanut, kun laittaa silmät kiinni ja pidellä ohjaksista kiinni. Onneksi Amigo on sen verran viisas, että osaa itsekkin juosta rataa ympäri. Kotiin paltessamme sade yllätys yllätys lakkasi ja me molemmat olimme kuin uitetut rotat kirjaimellisesti.

     Ja huono onni ei loppunut siihen. Kun olin laittamassa Vokua valmiiksi alkoi sataa kaatamalla uudestaa ja ukkostamaan. Se oli sitten varusteet pois ja ponin hemmotteluun. Huomenna olisi tarkoitus mennä koulua naapurin kentällä, ke uitto ja pe olisi estevalmennus, joten sitä odottellessa.


Matkalla Mikkeliin'

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin, että pääsette seuraamaan Vieskerin Valon matkaa kuninkuus kilpailuun. Nyt olisi vuorossa ensimmäinen ns. Valo info. Tänään meille tuli toimittaja jostain Vartti lehdestä haastattelemaan isääni ja ottamaan kuvia Valosta. Tietysti herran oli tämän jotenkin aavistanut ja mennyt etsimään tarhan mutaisimman kohdan, josta voi päätellä loput. Eihän se muu auttanut, kun ruveta miestä pesemään.
       Huomenna Valo lähtee kouvolan raviradalle hiitille yhdessä Valton ja Stellan kanssa. Paikalle saapuvat myös toimittajan kouvolan sanomista ja kymen sanomista, joten tarkkailkaa lehtiä me voimme vilahtaa jollakin sivulla.

Herra oli pörheenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti