perjantai 5. syyskuuta 2014

Esittelyssä tulen uusi estekalusto

Kuten otsikosta voikin päätellä tänään ajattelin näyttää teille, mitä kaikkea olen saanut aikaiseksi. Alkuviikko meni kipeänä maanantaina heräsin raastavaan kurkkukipuun ja ääneni oli todella käheä kaverini jopa nauroi puhelimessa soittessaa minulle, että kuulostat ihan vanhalta tervakeuhkolta :`) Kuumemittarikin näytti 35.0 joten maanantai meni kokonaan sängyn pohjalla suunnitellessa mitä kaikkea tulisi tehdä. Tiistaina pakotin itseni maalaamaan puomeihin uusia värejä.

Kaikki vinkit uusiin erikoisesteisiin otetaan vastaan ! Joten mitä tehdään seuraavaksi ?


Puomeja on yhteensä 17 ja värieksi valitsin kaikkia ei niin perinteisin kaksivärisin raita puomeja paitsi noissa pinkki/valkoisissa. Ja voi juku mikä teippaminen noissa oli ! Meillä oli piha kirjaimellisesti täynnä maalarinteippiä. Itse tykkään hirveästi värikkäisitä ja vähän erillaisemmista puomeista.

Tolpatkin tehtiin itse, mutta kannattimien kohdalla todettiin, että oli helpompi vain tilata ne netistä. Näillä näkymin niitä tarvitaan kohta lisää sillä esteitä tuli enemmän kuin suunniteltiin.


Ja nyt tällä hetkellä valmiina olevat erikoisesteet eli isompi muuri laatikko ja portti. Molemmat olen itse väsännyt kasaan. Tekeillä on vielä vesimatto, pienempi pilkullinen muurilaatikko sekä aaltoesteet, mutta niillä ei ole silleen mikään kiire luultavasti valmistukvat tässä seuraavien viikkojen aikana. No mitä pidätte ? Sovimme myös naapurin kanssa, kun hän on koulutkseltaan ratsastuksen opettaja, että hän pitää muutaman tunnin kuukaudessa, jotta me päästään Vokun kanssa kehittymään valvovan silmän alla. Se säästää koppikuljetuksilta :).

4 kommenttia:

  1. vautsi, upeita esteitä ja mahtavat värit! oliko puomit omasta takaa vai ostettu jostain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Puomit tuli isin tutulta eivätkä mun tietääkseni maksaneet mitään :)

      Poista
  2. Miten tuo muurilaatikko on tehty? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K-raudasta kävin hakemassa ns. hukkapaloja ja sahautin ne sopivan kokoisiski. Kota löi nauloilla kasaan ja maalasin maalarin teipin avulla. Kylläkin hieman vaikeamman kautta ensin olisi pitänyt vetää valkoinen alle ja sitten teipata jonka jälkeen punainen vasta :)

      Poista