maanantai 23. syyskuuta 2013

MRA estekisat

Kertaillaampas eilisiä kisoja. Kelloni soi n. 6.30, mikä sinänsä ei olisi haitannut, mutta olin nukatanut sinä yönä noin 2.30, koska pikkuveljeni ja hänen kaverinsa valvottivat minua yöllä. Ensin tuossa klo 00.00 jouduin siirtymään sohvalle, koska broidini basso hakkasi seinän läpi. Juuri nukahdettuani uudelleen sohvalle, alkoi puhelimeni huutaa. Ja lopulta klo. 2.30 jätkät tulivat laittamaan ruokaa... No voin kertoa lyhyen version, mitä tapahtui, no HELVETTI repesi kirjaimellisesti. Ei siitä sen enempää.

Minulla oli aamutalli vuoro, joten syötin hevoset ja pakkasin kamat autoon, ennen kuin menin kahville ja aloin laitella Vokua valmiiksi. Ruuna matkusti meno- että tulomatkan todella hyvin, ottaen huomioon ettei ruuna yleensä matkusta kovinkaan hyvin pitkiä matkoja. Kisapaikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja pääsin ilmoittautumaan. Radankävelyn jälkeen lähdimme pollen kanssa verkkaan. Voku oli todella hyvän tuntuinen verkassa ja otimme muutaman verkkahypyn molempiin suuntiin, jotka sujuivat hyvin. Myös 70c mrata oli todella hyvä ja ruuna olisi tai siis ruuna teki tuplanolla suorituksen, mutta perusradan jälkeen, kun olisi pitänyt jatkaa uusintaan. Pääni alkoi lyödä tyhjää ja jäätymiseni takia saimme 4vp, mutta se oli täysin minun vikani. 80cm verkka meni myös hyvin lukuunottamatta, että ennen minun suoritusvuoroa alkoi hirveä kaatosade, joka ei onneksi kestänyt kkuin hetken. Sateen laannuttua oli meidän vuoro. Valitettavasti saimme perusradalla 8vp, joiden syyt löytyivät kuskista, hevosesta ja vettyneestä pohajasta. Mutta silti olin hirveän ylpeä Vokusta, koska se ei kieltänyt radan pelottavimmalle esteelle, johon monen ratsukon matka oli tyssännyt luokan aikana. Luojan kiitos ehdin näyttää esteen ennen kuin aika alkoi, mutta siltikin ruuna meinasi kieltää ellen olisi ollut hereillä ja huomauttanut asiasta, jolloin menimme yli. Vaikka emme saanneet matkaan ruusukkeita niin illalla selailin hötö:netin kisakutsuja ja huomasin, että kouvolan raviradalla pidetään mätsärit nyt tulevana sunnuntaina, joten päätin ilmoittaa heppani sinne.Seuraavan viikon aikana blogiin täyttää mätsäri aiheiset postaukset, kun pääsette seuraamaan meidän harjoittelua.

Täytyy kyllä myöntää, että nämä kisat olivat yhdet laadukkaimmista missä olen ollut. Kenttiä oli kaksi verryttelyyn ja itse rataan jne. Pohjat olivat todella hyviä, sekä ihana hiekka/hiitti suora, missä pystyi verryttelemään hepan ennen esteverkkaa. Paikassa oli myös viisi tai kuusi katosta, missä hepan pystyi laittamaan readyksi. Ja iso plussa minulta oli, että paikassa oli vesipiste ja pesupaikka. Joten tänne kyllä aion tulla uudelleen, kun vaan kisat järjestetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti