maanantai 16. huhtikuuta 2012

Valintoja

Tänään oli koulussa liian rankka liikuntatunti, ettei tällanen rikkinäinen nainen meinasi päästä hengestään siellä. Siinä vaiheessa kun kuulin, että rääkki alkaa päätin suosiolla pitää ruunallani vapaan. Kun sitten viimein pääsin pohkeet krampissa talliin hoitelemaan muruani,äiti rupes juttelemaan eilisistä koulukisista. Kuten kaikki tietävät ne olivat täysi katastrofi !!! Äiti sitten käski miettiä vaihtoehtoa, että myytäisiin Voku ja ostettaisiin sulle sellainen kilpuri josta sä oot haaveillu iät ja ajat. Siinä sitten aloi tuota vaihtoehtoa punnitsemaan. Kunnes äiti sanoi " On myös hyvä osata luopua ajoissa". Tämä kyseinen lause sai sisälläni aikaan kuohahsuksen. Jos katsoo Vokun passia omistajien kohdasta niin siellä on niitä enemmän kuin 8. Jotka kaikki ovat jossaan kohtaa luovuttaneet ja myynneet hevosen eteenpäin. Olisinko minä yksi näistä ? Luovuttaja? No en helvetissä !!! Minähän en luovuta tämän kottaraisen kanssa, vaikka mieli välillä tekisi, mutta en vain halua. Joten nyt harjoitus ohjelmat uusiksi ja aletaan treenaamaan kunnolla varokaa vaan kyllä me täältä viellä noustaa.

Löysin viellä oiken sopivan biisin tähän tunne tilaan.
Biisi

2 kommenttia:

  1. Älä ihmeessä luovuta! :) Oon ollut teidän kanssa samoissa kisoissa kai kolme kertaa (Kiviharjun estekisat, KJR estekisat & nämä Kiviharjun koulukisat) ja sen verran mitä teitä siellä olen nähnyt niin Vokusta voi tulla vaikka kuinka hyvä, se varmasti tarvitsee vaan paljon kokemusta kisoista. Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että näytetään ulkopuolisille katsojille hyvältä parivaljakolta :D No toivotaan, että siitä tulee hyvä ja kyllä kokemusta se tarvii viellä :D
    Tää piristi päivää ihanasti.

    VastaaPoista