perjantai 6. huhtikuuta 2012

Äkkipäätöksiä

Tänään käytiin maastoilemassa Toukon/Neean & Memmun/Moonan kanssa. Vokua kiukutti ihan hirveästi matka aikana, että päätti ihan pukitella Toukoa päin. No ei siinä viellä mitään, mutta kun oltiin puolessa välissä lenkkiä, eli sika kaukana kotoonta alko sataa kauheel tuiskutuksella lunta. No siinä kovalla tiellä köpötellessä ja jäätyessä tuli juttua siitä, kun olin jotain lukenut talleista, joissa kummittelee... Moonalle tuli heti mieleen noin vuosi siten, kun oltiin ajamassa naapurin Settiksiä ja mentiin semmosen vanhan autio talon ohi. Muistan vielläkin se kuinka Moona rupes huutamaan kun näki jonkun kasvot ikkunast... Me Neean kanssa ei sitä nähty, mutta kiireen vilkkaan siitä ohi ajeltiin.

Ja toinen juttu tuli mieleen ( siitä on jo liian monta vuotta). Oltiin tulossa Iitun kanssa myöhään  maastosta kotiin ja nähtiin läheisellä pumppaamolla valoa. No ajateltiin, että silmissä heittää kun sammu hetkeksi, mutta sytty uudestaan päälle. Siinä tuli pienoinen paniikki päästä kotiin, jopa pysähdyttiin tarkistamaan risteyksestä jäljet, muttein ollu mitään. Illalla iskältä kyselin, että onko siellä ollu ketää. " Ei oo ollu" vastas iskä. Muistaakseni käytiin viellä seuraavana päivänä kattomassa paikkaa valosalla, mutta oli aivan koskematon. Mikä lienee sitten ollut ??

No mutta se ei nyt ollut se pääasia, mitä lähdin tänne tänään kirjoittamaan. Vaan se, että tänään tuli tehtyä, jotain tosi " Ei Emmimäistä" Neea kertoi, että kivihajun tila pitää koulukisat ja tiesin, että minulla olisi estekisat katottu Husöstä samana päivänä. Hetken siinä mietittyni päätin, että mitä jonnekkin Helsinkiin menee ottamaan takkiinsa hienoilta pv:eiltä jne ( EN ole pv rasisi tai mikää, itse haaveilen sellaisesta) mutta kun Helsingissä taso on niin paljon kovempi kuin täällä kouvola- lahti aluella. Kun voi mennä nolaamaan itsensä HeC koulukisoihin ja viellä omalla alueella. Varmaan pitää ruveta harjottelemaan ettei vaan kuse näitkin koulukisoja. Yhdissä ollaan käyty ja tulos oli katastrofaalinen.

Ohjelma: Hec: 2 2000

Tuli myös löydettyä ruunan kolmen eri kansion kätköistä pari upeaa ravikuvaa niin oli pakko laittaa.
C) Päivi Avotie
+ Viimeiset kuvat puhutteli mua...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti