perjantai 20. huhtikuuta 2012

I am back in the game

Olin aivan innoissani tänään, kun tiesin pääseväni kipuamaan karvakorvani kyytiin. Tämä neljän päivän tauko on aiheuttanut minulle lieviä vieroitusoireita. Vaikka olen viellä huonovointinen ja pahoinvoiva syödessäni päätin kumminkin mennä kouluu koko päiväksi. Kuolema meinasi kyllä köydä lähellä, kun liikka tunnilla mentii salille ja siellä tehtii. Voitte vain arvata lopun ??. No kun koulusta pääsin pois sain vietin Neealta, joka kysyi lähtisinkö maastoilemaan. No eikun pollea laittamaan ja maastoon.

Voku oli aivan ihan, kun neljän päivän energiat oli pakkautunu siihen. Säntäilystä ja pään nykimisestä ei meinannu tulla loppua ja se rauhassa laukkaaminen oli vain kaukaunen haave tältä päivältä. Neean kanssa oltiin suunniteltu, että käydään maaston jälkeen radalla päästelemässä vähän höyryjä. Radalle tultaessa, Voku alkoi kuumua aivan sairaasti. Nyt en pilaile sitä steppaamisen ja ampuilun määrä oli minulle jo vähäsen liikaa.

Aluksi laukattii vähän hiljempaa ja sitten päästetiin menemmää. Molemmat Memmu että Voku ampaisivat kuin raketit laukkaan ja siitä vasta kisa syntyi. Memmu anto tosi hyvän vastustajan, enkä voi vielläkään olla ihmettelemättä miten kovaa se oikein menee. Kotimatkalla sitten oli kiva huomata, että puhelin oli tippunut maastoon. Mikä siinä hevosen pesu ja letkuhin, jonka jälkeen skootterilla kaatosateeseen puhelinta etsimään. Onneksi löysin sen, mutta nyt on todettava, että siinä on kyllä jotain teknisiä häiriöitä ( hehe nyt voin saada uuden ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti