tiistai 10. huhtikuuta 2012

Nostalgiaa

Koska pidin tänään pojallani vapaan, niin minulle jäi aikaa tutkiskella ja lajitella vanhoja valokuvia + piti siirtää osa uudelle koneelle. Kuvat toivat paljon hyviä, huonoja ja haikeita muistoja, joista osan päätin ottaa tänne ja valaista vähän historiaani.

Joo tiedän laatu, mutta on jo vanha kuva. Eli kuvassa on oma hevoseni Huiman Ero. Oli ehkä mahtavin hevonen minkä omistin, vaikka oli vain ravikäytössä. Luonne oli täysi 10 ja jään niin kaipaamaan tätä herrasmiestä. Huima siirtyi vihreille niityille 18.5.08, potkaistuaan jalkan tarhan putkeen, niin pahasti, että meni poikki.

" Vie yhden minuutin ihastua, tunti pitää jostakin, päivän rakastua, mutta vie koko eliniän unohtaa joku"
Löysin viellä täydellisen Biisin.
Biisi


Pyrypolun Säilä

Nyt en kyllä muista, mikä talvi oli kyseessä tässä kuvassa ?? Kyseessä on ehkä menestyinen suomenhevosravuri/ratsu yhdistelmä, joka meidän tallilla on ollut.  Pyry on kilpaillu, jos okein muistan niin ypäjän kuninkaallisissa jne.


C) Iida Ruusunen
Lady Be Cool

Meidän oma siitostamma josta kaikki kolme upeaa varsaa ovat. Ladykin siirtyi jo jokin aika sitten vihreillle niityille ja jätti meille orpovarsa Toivon. Lady oli ehkä mahtavin tamma minkä olen koskaan tuntenut. Luonne oli aivan kymppi tällä tammalla, jonka on onnekis periyttänyt kaikille varsoilleen.

C) Iida Ruusunen
Talillamme on ollut kaikkien aikojen saatossa vain yksi aito ranskalainen ravuri Lord Ringeat
Jos yhden asian kerron, niin tämä oli aivan sairaan upea otus.

C) Iida Ruusunen
Toinen komea ori meillä oli jokunen kesä sitten tallilla. Ori tunnettiin nimellä I.P Vektor.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti