torstai 5. helmikuuta 2015

Tavoitteet 2015


Blogissa ei ole tällä viikolla ollut kunnollista postausta, sillä maanataina aloitin koulun. Kyllä pääsin muutaman mutkan kautta autonasentaja kouluun kouvolaan. Koulupäivät alkavat 7.30 ja loppubat 15.00, joten olen kotona vasta puolelta ja ollaan Vokun kanssa hyödynnetty korkeita kinoksia ja käyty puhruttamassa. Joten ajattelin, että nyt olisi tavoitepostaus.

Niin olen pyöritellyt tätä postausta pidemmän aikaa ja joutunut oikeasti miettimään, mitä asetan tämän vuoden tavoitteiksi. En halua asettaa liikaa tai liian vaativia tavoitteita, sillä itse rupean stressaamaan niistä ihan suotta, mikä tekee meille molemmille ainoastaan hallaa. Jos katson edellistä vuotta niin sieltä löytyy parannettavia asioita sieltä sun täältä. Suurimpia ongelmia päästiin jo korjailemaan viime vuonna, mutta vielä on paljon työtä, verta ja hikeä edessä. Sileällä meillä on paljon työstettävää minun istunnan kanssani, laiskojen käsieni sekä keskittymiseni kanssa varsinkin koulussa, kun minulla on tapan aina vähän hätäillä ja rupean jo ajattelemaan seuraavaa tehtävää ennen kuin edellinenkään on ratsastettu loppu. Istuntaa ja käsiä on hieman hankala itsekseen korjailemaan sillä väärin ratsastusta ei aina huomaa. Tietty kun asia rupeaa ajattelemaan esim käsiä niin ne ovat heti paremmin, mutta niitä pitäisi ajatella kokoajan, jolloin muita virheitä ei huomaan. Joten pyritään ratsastamaan mahdollisimman paljon valvovan silmän alla. Sekä  Vokulla sileällä tavoitteeni on saada se kulkemaan rennosti ja nostaa koulutehtävien haastavuutta, jotta kaverista saataisiin se kouluputte jotenkin ulos. Siinä sivussa olisi tarkoitus opetella ratsastamaan Voku eteen alas.


Esteillä on ehdottomasti ykköstavoite saada hypyt hyviksi ja saada teiden ratsastus kuntoon. Sillä minulla ja Vokulla on tapan oikoa, joka paikassa. Sekä saada jo viime postauksessa mainitsemaani ponnistusvoimaa takapäähän, jolloin hypyistä tulee parempia. Joten periaatteessa tehdään paljon ihan perusratsastusta ja saada yhteistyötä parannettua entisestään. Sekä minun kohdalla oppia reagoimaan esteillä tilanteisiin nopeammin, vältääkseni kiellot ja tiputukset. Kisoissa tärkeän tavoite on saada puhtaita ja hyviä ratoja. Joten pysytellään varmaan samoissa korkeuksissa, missä nyt ollaan hypätykkin. Ja muuten tietty on tarkoitus pitää hevonen ja ratsastaja terveenä, sekä yrittään ennalta ehkäistä turhat haaverit. Joten nyt kun katsoo niin tavoitteet ovat omasta mielestäni ihan realistisia ja ahkeralla työllä ne voidaan saavuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti