keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Vähän kuulumisia

Mun piti jo aiemmin kirjoitella teille tänne, mutta suomeen tulon jälkeen on ollut ihan älytön kiire. Täytyy sanoa, että oli aika karua tulla +26 asteesta takaisin kylmään suomeen. Matka sujui oikein kivasti, sää suosi todella hyvin ja jopa minä sain hieman rusketusta pintaan tosin täällä suomessa sitä ei ole moni huomannutkaan. Lennot menivät ihan ok:sti, ottaen huomioon järjettömän lento pelkoni. Ennen nousua olin hirttäytynyt turvavyöhön kiinni ja panikoin hullunlailla. Hennaa alkoi jo jossain kohtaa naurattamaan, sillä hänhän on matkustanu hirveästi ja nimenomaan pitää nousuista ja laskuista. Menomatkalla oli vähän turbulenssia, mikä sai minut tietty luulemaan, että nyt tiputaan :) Mutta se ei ollut mitään verrattuna takaisin lennon turbulenssiin silloin oikeasti luulin, että nyt kuollaan, jopa Hennaa oli alkanut kauhistuttamaan. Saavuttiin Gran Canarialle 6h lennon jälkeen, josta piti vielä ottaa 40 min bussi hotellille. Loma koostui pääosin auringonpalvonnasta rannalla tai altaalla, juomisesta, tottakai syömisestä ja näiden kaikkien ohella ehdittiin shoppailla hieman. Uskmatonta, miten paljon halvempi paikka tuo on verrattuna Suomeen, joten suosittelen kääntymään, jos suunnittelet low budjet lomaa niin kuin me. Tässä muutamia kuvia puhelimesta ei olla vielä Hennan kanssa keretty vaihtamaan kuvia keskenään.






Ja sitten ihan asiaan, että mitäs me ollaan Vokun kanssa keretty tekemään takaisin tuloni jälkeen. No maastoiltu lähinnä sillä tiet ovat olleet järkyttävässä kunnossa eli maastossa käyty käppäilemässä hyvänä päivää päästy hieman ravaamaan, varsinkin tänään kun käytiin ihan vaan käppäilemässä ilman satulaa. Herra suti siihen maaliin, että lenkistä tuli hidasta ja lyhennetty sekä loppun matkan talutin pojan suosiolla kotiin, missä hakattiin sitten tilsat pois. En voi sanoa nauttivani tästä kurasta ja kylmästä, missä se lumi oikein viipyy !!?? Ainakin meillä tuo kuran määrä on aivan järkyttävä varsinkin jos hepat on saatunu riuhumaan tarhassa niin melkein puhtaatkin loimet ovat nopeasti likaisia ja märkiä, jota saa sitten kuivatella koko loppu päivän.

Päästiin me myös yksi päivä tässä pellolle hieman kouluilemaan ja saatiin kuvaajakin mukaan. Valitettavasti veljeni oli mennyt sorkkimaan asetuksia ja kuvista tuli todella, jote npyydän jo valmiiksi anteeksi kuvien tummuutta. Eikä sillä, että päivä olisi ollut muutenkaan valoisa harmaus vallitsi koko päivän. Tehtiin Vokun kanssa ihan perus tavuttelua ensin ympyrällä, pojassa oli taas kiitettävän paljon energiaa eikä keskittymisestä meinannut tulla mitään. Aina silloin tällöin tuli muutamia hyviä pätkiä, jolloin aina muistin kehua isoon ääneen miestä. Tämän jälkeen siirryytiin ihan vain kahdeksikolle jossa otettiin ensin pysähdys keskellä.

Aluksi ei taas meinnut jarrua löytyä tarpeeksi ja sain ratsastaan ruunaa kunnolla, että saisin kunnollisen pysähdyksen ja siitä nätin siirtymisen. Pian päästiin vaikeuttamaan tehtävää hieman ja lisättiin pysähdyksen lisäksi kaksi peruutus askelta. Tässä kohtaa Voku oli sitä mieltä, että ei me ei peruuteta ainakaan ilman, että käsky kyseenalaistettaisiin ainakin kerran. Tässä kohtaa pääsin taas hikoilemaan vaatekerroksieni alla, mutta lopuksi saimme muutaman hyvän peruutuksen ja siirtymisen, joten kiitin ja kumarsin sekä annoin pitkät ohjat. Nyt suunnitelmissa olisi viikonloppuna, jos sää sallii niin mennä kentälle puomeilemaan tai kouluilemaan kunnolla. Sekä heti vuoden alussa alkaa käymään ahkerasti maneesilla hyppäämässä ja ehkäpä saadaan aikaiseksi mentyä ihan valmennuksiin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti