lauantai 10. maaliskuuta 2012

Luennointia & Koulutreenejä



Tänään tuli käytyä viiden tunnin mittaisella luonnolla, jossa käsiteltiin hevosen treenaamista kilpailukautta varten. Siellä kohtasin oikean järkytyksen kaikki miten olin tulevan treeni ohjelmani suunnitellut, oli okeasti päin persettä. Opin myös, että minun pitää psyykata itseäni paremmin jne. Joten pyhitin sunnuntai " Suunittelu sunnunataiksi" Jollain vain yksinkertaisesti suunnittlen tulevan viikon ohjelman.

Pitkän luonnon jälkeen päästiin ruunan vääntämään tänään koulua Neean ja Memmun kanssa. Aluksi Voku oli vähän jäykkä molempiin suuntiin, mutta verryttyään taipui molempiin suuntin, mikä yllätti minut aivan totaallisesti. Sitten tehtiin hienoja väistöjä uralla käynnissä ja teki hienoja väitöjä ympyrällä käynnissä, että ravissa. Vitsi olin ylpee pojastani. Laukassa perakohosi tiuhaan tahtii, kun kokeiltiin laukanvaihtoja lävistäjällä. Meni ihan kohtuu hyvin, mutta ilmeisesti kulmissa oli pieniä vihreitä miehiä, jonka takia ei voitu mennä ihan kulmaan. Askeleen pidennyksetkin sujuivat Vokulta hyvin ja kerrankin tuntui, että alla olisi oikeasti kouluhevonen eikä vanha ravuri.
Täytyy sanoo iso kiitos Neealle joka neuvo mua tänään tosi hyvin. Ehkä paras kouluvalmennus, mikä on ollu ilma nvalmentajaa ja sit kiitoset Memolle joka jakso näyttää upeana Vokulle mallia miten hommat pitää tehdä.

Saatiin treeneistä vähän kuviakin.
P.s. Kiitokset Moonalle joka tuli kuvaa meitä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti