keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Pure pölyä, nyt muuten jäit

                  Minun ja Vokun hiljainen kunnon kohotus on alkanut tuottamaan jo tuloksia. Ruuna on kaventunut mahan seutuvilta sen verran, ettei sitä voi miksikään himo läskiksi enään kutsua. Onhan pojalla toki viellä tuota liikarasvaa, mutta toivotaan, että se katoaa pian. Itselläni ovat taas lihakset saannet treeniä ja välillä olen kipeytyny tihan rampautumsi asteelle. Tänään käytiin sitten heittämässä radalla pientä kierrosta ja testailtiin pollen huippunopeuksia Hennan ja Aspilan kanssa. Aluksi ravailimme radalla pari kierrosta. Kumpikaan hepoista ei kuumunut, mutta auta armias kun olikin laukan vuoro. Voku lähti hyvin pehmeästi liikenteeseen eikä ryöstänyt pahemmin. Aspila taas jäi hieman jälkeen eikä halunnut skabailla meidän kanssa. Pikku hiljaa vauhti alkoi koveta ja paine käsieni alla alkoi kasvaa ja samassa, kuulin kuinka ranteestani pääsi hirveä ääni.
               Ranteessani oli n. kuukausi sitten todettu hiusmurtuma ja joitakin jännevaurioita pienen onnettomuuden takia. Kävin lääkärissä, joka sanoin minulle, että pidä hetki taukoa ja jatka sitten miten itseltä tuntuu. Pidin taukoa ja annoin ranteen parantua. Aikaisemmilla kerroilla se ei ole reagoinnut mitenkään, mutta nyt sitä juimi ja särki hullunlailla. Ratsastus loppui siihen ja matka päivystykseen kävi. Siellähän me sitten serkun kanssa istuskelimme melkein koko iltapäivän, ennen kuin pääsimme sisälle. Ja ulos tullessani minulla oli laitettu vain side ja määrätty kipulääkkeitä... Kuulemma pitäisi auttaa särkyyn. Mikään ei ollut kuitenkaan menny täysin hajalle. Luojan kiitos! Ja lääkäri sanoi, että huomenna voit ratsastaa, jos menet rauhallisesti, etkä testaile pollesi mootoria. Lupasin kiltisti totellla lääkärin määräystä ja painelin kotia kohti.
           Kotona sitten päätettiin viellä kuvata hieno mies, vaikka puunamisessa menikin hetki niin saatii aikaisiksi ihan hyviä kuvia, kun taas jotkin kuvat herättättivät niin suurta hupia, että meinasi ihan itku tulla :D. No nii semmoista tänään, täytyy katsella huomenna mitäs tuo käsi sanoo. Koska tiedossa olisi ainakin varusteiden huolta ja oman nurkkauksen siivous, mutta onneksi on tuo serkku tyttö, jota voi käyttää törkeästi hyväksi ilmaisena työvoimana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti