keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Inspiraation lähde löydetty

Aluksi minun on pyydettävä anteeksi kaikilta lukijoilta blogin hiljaisia päiviä, mutta nyt ne ovat ohi. Minulla oli talvella hurja inspiraation puutos ja kirjoituksen sekö stressi puskivat mielettömällä voimalla päälle, jolloin aloin olla lopussa. Mutta nyt olen löytänyt uuden inspiraation ja blogi herää täysin henkiin. Aluksi voisin aloittaa siitä, että meillä on ollut Vokun kanssa intesiivinen hoitojakso molemmilla koko talven eli olemme taukoileet molemmat. Minulla kiukutteli tuo selkä ja ruunalla oli selvittämätön vika. Lopulta saimme ajan eräältä naiselta joka tekee rania ( en ole varma miten kirjoitettaan ) hoitoa. Siis hoidon tarkoitus on saada selkäydin nesteet liikkeelle ja näin parantaa oloa. Marin mukaan minulla oli lantio aivan vinossa josta johtuivat jatkuvat alaselkä vaivat, sekä seitsemäs ja ensimmäinen selkänikama todella ahtaita. Mutta Marin hoidin jälkeen selkäni on ollut kuin upouusi, eikä sitä satu enää.
       Samoin Vokulta paljastui monen monta vikaa, joita ei oltu aikaisemmin löydetty. Sillä oli mm. rintakori aivan vinossa, sekä selkälihasten kalvot aivan jukelissa ja kaikein huvittavinta oli se että myös ruunallani kaulanikamista seitsemäs ja toinen aivan kierteellä. Haha eli melkein samat kuin minulla, tämä sai jo Marinkin ihmetteleemään yhtäläisyyksiä. Myös Vokun kallonpohjan luita hoidettiin. Ruuna nautti hoidoista ja kuola senkun valui aina lopussa. Positiivisia tuloksia ruvettiin saamaan jo ensimmäisen ratsastus kerran jälkeen. Kaikki painaminen ja ryöstäminen olivat poissa sekä ruunaa saattoi ohjailla pelkillä pikkusormilla tai siis kirjaimellisesti, kun oli niin pehmeä. Ja muutenkin koko hevonen muuttui täysin. Nyt olemme pikku hiljaa aloittaneet aktiivisen treenin jotta pääsisimme kisailemaankin viellä jossain kohtaa.

Ja sitten tämän päivän ohjelmaan. Vokulla oli tänään vapaa, jonka minä käytin rakentamalla maastoeste rataaa kavereitten kanssa. Saimme tehtyä puolet radasta valmiiksi, lopussa on pari kuvaa, millainen radasta tulee ja lopullisesta radasta tulee sitten ihan kunnon videopostaus.  Kaikki esteet on itse tehtyjä ja osa aivan tarkoituksella tehty hirveän pelottaviksi :D



Illalla tuli viellä hienoa miestä kuvailtua, valitettavasti mies ollut ihan kuvaus tuulella :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti